Data Center / Storage — April 18, 2023 at 4:11 pm

Kingston Technology a livrat peste 100 de milioane de module RAM capabile de overclock

by

Kingston FURY, divizia de înaltă performanță a Kingston Technology Company, Inc.,  lider mondial în memorii și soluții tehnologice, a anunțat astăzi că a livrat peste 100 de milioane de module RAM capabile de overclock.  In 2002, Kingston le-a oferit entuziaștilor primele memorii de înaltă performanță sub numele Kingston HyperX.

Imagine1În următorii 19 ani, Kingston a crescut numele HyperX până când a devenit sinonim cu performanța brută oferită pasionaților, iar mai târziu divizia de periferice a fost vândută către HP în 2021. Continuând succesul incredibil al memoriilor HyperX, Kingston și-a redenumit gama sa de componente de înaltă performanță în Kingston FURY, investind resurse și cunoștințe pentru a crea următoarea generație de produse pentru entuziaști. Astăzi, expertiza inginerească din spatele numeroaselor recorduri și premii pentru capabilitățile de overclock, continuă într-o nouă eră.

Încă de la înființare, Kingston s-a mândrit cu produsele sale fiabile. În 2005, Kingston a primit un brevet din U.S pentru un test dynamic burn-in, primul de acest fel. Acest lucru a asigurat cea mai mare fiabilitate pentru modulele RAM dedicate serverelor, acestea fiind instalate în cele mai mari centre de date din lume. La începutul acestui an, Kingston și-a lărgit portofoliul prin lansarea Kingston FURY Pro DDR5 RDIMM, memorii de server cu potențial generos de overclock, dedicate profesioniștilor, creatorilor de conținut, dar și celor pasionați. Linia de memorii Kingston FURY Beast DDR5 și Kingston Renegade DDR5, a primit la rândul ei un design nou prin introducerea unor noi radiatoare albe cu iluminare RGB.

Iwona Zalewska, DRAM Business Manager, Kingston EMEA a declarat: „Kingston s-a angajat să proiecteze și să aducă produse care oferă consumatorilor un stil și o performanță de neegalat. Această etapă demonstrează poziția de lider a Kingston, care sprijină utilizatorii din fiecare segment al industriei noastre, oferind servicii de renume mondial pentru clienți și produse de cea mai înaltă calitate, cu o fiabilitate pe măsură. Este nevoie de o întreagă echipă pentru a realiza această performanță, de aceea mulţumim și împărtășim această realizare cu partenerii, furnizorii și clienții noștri.”

Pentru mai multe informaţii despre produse, vizitaţi kingston.com.