Analiza — April 19, 2023 at 3:12 pm

Ce gadget-uri au devenit populare ca urmare a ascensiunii muncii de acasă?

by

Din ce în ce mai mulți oameni trebuie sau aleg să lucreze de la distanță. Acest lucru este mult mai ușor pentru cei care au copii mici, de exemplu, dar este bine și pentru angajatori. Pentru a îndeplini sarcinile într-un mod confortabil, merită să creezi un spațiu de lucru prietenos și ergonomic, din care să nu lipsească toate gadgeturile și obiectele necesare.

medium-shot-woman-streaming-homeBiroul de acasă – unde îl aranjezi dacă nu ai o încăpere separată pentru el?

Birourile la domiciliu sunt rare. De obicei, dacă ai o cameră liberă, aceasta se transformă în dressing, cameră de oaspeți sau pentru copii. Prin urmare, puțini oameni au posibilitatea de a amenaja un birou la domiciliu într-o cameră separată.

În cazul unei suprafețe mici, gândește-te unde poți găsi un colț pentru a amenaja un birou cu scaun și un mic dulap. De obicei aceste trei piese de mobilier sunt suficiente pentru a-ți amenaja biroul de acasă. În mod ideal, ar trebui să fie un loc în care te simți în largul tău și unde nimeni să nu te deranjeze în timpul orelor de lucru, chiar dacă de obicei folosești căști bluetooth. De asemenea, este important să alegi o cameră luminoasă. Dacă în cameră intră multă lumină, este mai plăcut să lucrezi, iar energia și concentrarea cresc.

Ca birou de acasă, chiar și un spațiu mic în sufragerie va fi perfect. Ca ultimă soluție, poți alege și un dormitor, dar reține că pentru a preveni problemele de somn, dormitorul trebuie asociat cu odihna și somnul, nu cu munca.

Ce nu trebuie să îți lipsească din biroul de acasă

Când aranjezi un birou de acasă, caută mai întâi un birou și un scaun. Acestea sunt două elemente de bază ale echipamentului, datorită cărora chiar și orele lungi de îndeplinire a sarcinilor vor fi confortabile și sănătoase pentru coloana vertebrală.

Ultimul element obligatoriu al oricărui birou de acasă este o bibliotecă sau un suport cu rafturi. Poate fi, de asemenea, o formă de separare a biroului de restul camerei, doar așază-l pe partea laterală a biroului. Aici va exista un loc pentru a pune o imprimantă, a aranja documente sau a ascunde rechizitele și gadgeturile pe care le folosești.

Niciun birou nu poate duce lipsă de gadgeturi mai multe și mai puțin utile. Ce echipamente nu pot lipsi dintr-un birou de acasă? Un planificator cu funcție de calendar va fi util în fiecare birou. Nimic nu-l împiedică să fie un gadget la modă cu felicitări decorative și o copertă bogat decorată. Un birou de acasă nu se poate descurca fără echipamentul potrivit, cum ar fi un laptop sau o imprimantă. Iar pentru a imprima documentele necesare în mod economic, merită să pariezi pe dispozitive multifuncționale.

Amenajarea unui birou la domiciliu îți permite să amenajezi spațiul în stilul dorit, tot ceea ce trebuie este să îți lași imaginația liberă și să personalizezi spațiul în stilul dorit!