Hardware — April 19, 2023 at 3:58 pm

HP anunță un portofoliu Future-Ready pentru munca hibridă

by

În cadrul Conferinței Amplify™ Partner, HP Inc. (NYSE: HPQ) a anunțat noi produse și soluții pentru a inaugura următoarea eră a muncii hibride, care mizează pe flexibilitate.

„Cele mai multe companii nu își doresc o revenire forțată la birou și adoptă munca hibridă”, a declarat Alex Cho, președinte Personal Systems, HP Inc. „Provocarea este că nu știu foarte bine cum să facă această trecere. Noi credem că viitorul înseamnă flexibilitate hibridă, care oferă oportunități atât angajaților care lucrează de acasă, cât și celor care merg la birou.”

Conform studiului HP “Future of Work”, cea mai mare barieră în calea revenirii la birou este tehnologia limitată. De fapt, 89% dintre angajați spun că tehnologia este cel mai important factor care influențează decizia de a se întoarce sau nu la birou. Astfel, pentru a grăbi revenirea angajaților la locul de muncă, e nevoie de tehnologia potrivită pentru configurații de lucru optime.

„HP este singura companie care poate face ca munca hibridă să funcționeze cu adevărat în orice spațiu de lucru – acasă, la birou și oriunde altundeva. Inovăm la scară mare pentru a-i ajuta pe oameni să rămână conectați, să fie productivi și protejați”, a subliniat Guayente Sanmartin, Global Head Commercial Systems and Displays Solutions, HP Inc.

HP Presence amplifică experiențele de colaborare în era flexibilității hibride
Din 2021, HP Presence  a transformat videoconferințele, oferind echipamente intuitive de colaborare pentru ca oamenii să fie cu adevărat conectați, lucrând de acasă sau la birou. Soluția HP Presence va fi disponibilă pe toate notebook-urile comerciale HP  .

Noua generație de dispozitive HP EliteBook și ProBook este echipată cu HP Presence pentru o colaborare premium și o productivitate de nivel superior.
HP EliteBook 800 și 805 din seria G10: Cu cele mai avansate dispozitive business convertibile , această gamă face ca întâlnirile virtuale să fie autentice și interactive grație tehnologiei HP Presence. Echipate cu un procesor Intel® Core™ Gen13   sau AMD Ryzen™ de ultimă generație  și cu până la 64 GB de memorie LPDDR5 , dispozitivele dispun de un nivel de securitate și de capacitate de gestionare necesare unei companii.
HP EliteBook 600 și 605 din seria G10: PC-urile au un procesor Intel® Core™ Gen138 sau AMD Ryzen™ de ultimă generație9. Dispozitivele din seria HP EliteBook 600 dispun de două porturi USB tip A (USB 3.2 Gen 1), un port Thunderbolt™ 4 cu USB4 Type-C® și un port multifuncțional USB Type-C® pentru o configurare ușoară. Gama HP EliteBook 605 este dotată cu trei porturi USB tip A (USB 3.2 Gen 1) și un port multifuncțional USB Type-C®.
HP ProBook 400 și 405 din seria G10: Notebook-urile dispun de procesor Intel® Core™ Gen138  sau AMD Ryzen™ de ultimă generație9.

HP Elite x360 830 G10
HP Elite x360 830 G10

 

HP EliteBook 645 G10
HP EliteBook 645 G10
ProBook 450 G10
ProBook 450 G10

Cele mai noi stații ZBook G10 – ZBook Firefly, ZBook Power, ZBook Studio, ZBook Fury – oferă putere, performanță și autonomie a bateriei.
ZBook Firefly G10 și ZBook Power G10: Cele două noi modele combină performanța cu mobilitatea. Cu opțiunile de configurare cu noua platformă Intel® vPro® alimentată de procesoarele Intel Core™ Gen139, AMD Ryzen™ PRO de ultimă generație și cu GPU NVIDIA RTX™ Ada Generation Laptop  sau grafica integrată AMD Radeon™, HP elimină blocajele ce pot apărea în timpul fluxurilor de lucru complexe, crescând astfel productivitatea. ZBook Firefly și ZBook Power vor fi primele modele din portofoliul ZBook care vor oferi procesoare mobile AMD Ryzen™ și Ryzen™ PRO.
ZBook Studio G10: Echipat cu până la Intel®️ Core™️i9 CPU8, GPU NVIDIA RTX™️Ada Generation Laptop sau GeForce RTX™️13 și 64 GB RAM , acest PC oferă performanță pentru proiectare 3D, data science și AI computing. Proiectat ca un dispozitiv elegant care încape în geantă, ZBook Studio poate crea modele complexe, poate randa în timp real și permite vizualizarea datelor, din mers.
ZBook Fury G10: Oferă un procesor Intel Core HX de clasă desktop pentru performanțe profesionale8. Noul ZBook Fury este, de asemenea, combinat cu placă video până la NVIDIA RTX™ 5000 Ada Generation Laptop13, pentru ca utilizatorii să redea simultan, de oriunde, modele 3D, să ruleze simulări, să analizeze seturi mari de date sau să antreneze modele de învățare automată.

HP_Z2_TowerRecent anunțate, desktopurile Z by HP Performance includ cea mai puternică stație single socket cu 4 plăci grafice , permițând fluxuri de lucru complexe, bogate în date, pentru locurile de muncă hibride. Z2 Mini G9, Z2 SFF G9, Z2 Tower G9 și Z1 Tower G9 sunt concepute pentru designeri, ingineri și studenți care lucrează simultan în mai multe aplicații. Noul HP Anyware Remote System Controller va fi de acum suportat și pe Z2 Mini G9, Z2 SFF G9 și Z2 Tower G9. Fiind cel mai avansat periferic de gestionare la distanță , e construit pentru gestionarea în afara benzii, permițând departamentelor IT să monitorizeze și să gestioneze de oriunde o flotă de dispozitive.

HP și Poly oferă cel mai cuprinzător set de dispozitive comerciale de videoconferință din lume pentru munca hibridă
Cea mai recentă actualizare a software-ului Poly, Poly Video OS 4.0, oferă modul multicameră bazat pe inteligență artificială, care poate păstra mai mulți vorbitori în cadru, pentru o experiență superioară de colaborare la distanță. Poly Video OS 4.0 este acum disponibil în seria de console video Poly Studio X și în sistemul de videoconferință modular Poly G7500. Poly Studio X70 este prima și singura consolă video pentru spații mari certificată pentru Microsoft Teams, alături de Poly G7500. Consolele video Poly Studio X bazate pe sistemul Android sunt disponibile și certificate pentru Google Meet.

Căștile wireless Poly Voyager Free 60 Series oferă o experiență de calitate superioară. HP introduce un model entry-level – Poly Voyager Free 60 – conceput pentru utilizarea cu dispozitive mobile și livrat cu o carcasă standard de încărcare. Seria include trei versiuni: Poly Voyager Free 60, Poly Voyager Free 60 UC și Poly Voyager 60+ UC. Versiunile Poly Voyager Free 60 UC și 60+ UC sunt acum certificate pentru Microsoft Teams și Zoom. Toate modelele sunt compatibile cu principalele aplicații de conferințe audio și video.

Având în vedere că aproape 70% dintre utilizatorii de mouse se confruntă cu dureri de încheietură, mouse-ul vertical ergonomic HP 920/925 îi ajută să-și țină mâna într-o poziție verticală mai relaxată și mai naturală. Cel mai versatil mouse vertical ergonomic fără fir din lume, HP 920/925, e prevăzut cu un suport detașabil pentru încheietura mâinii, pentru a fi la fel de ușor de utilizat și în deplasare. E făcut cu materiale reciclate, iar ambalajul nu conține plastic .

Hub-ul HP 4K USB-C Multiport are un design ultra-compact, dispune de patru porturi USB-C® versatile  cu suport multi-OS: un port de 65W pentru alimentarea laptopurilor, două porturi pentru conectarea și încărcarea accesoriilor și un alt port pentru încărcarea sau conectarea la un afișaj 4K cu funcționalitate completă.

Imagine1
Poly Voyager Free 60 Series
HP 920/925 Ergonomic Vertical Mouse
HP 920/925 Ergonomic Vertical Mouse
HP 4K USB-C Multiport Hub
HP 4K USB-C Multiport Hub

 

 

 

 

 

 

Parte a serviciilor logistice HP, soluția HP Home Delivery  livrează  în siguranță produse – PC-uri comerciale, monitoare și periferice  HP – direct la adresele rezidențiale ale angajaților din întreaga lume .

Prețuri și disponibilitate  
• HP Elite x360 830 G10 este disponibil pe hp.com la prețul de 1.639 de dolari.
• HP EliteBook 830 G10, HP EliteBook 840 G10 și HP EliteBook 860 G10 sunt disponibile pe hp.com începând de la 1.569 de dolari.
• HP EliteBook 835 G10, HP EliteBook 845 G10 și HP EliteBook 865 G10 sunt așteptate să fie disponibile în luna mai. Prețurile vor fi făcute disponibile mai aproape de disponibilitatea produsului.
• HP EliteBook 630 G10, HP EliteBook 640 G10 și HP EliteBook 650 G10 sunt disponibile pe hp.com începând de la 999 de dolari.
• HP Pro x360 435 G10 este disponibil pe hp.com la prețul de 879 de dolari.
• HP ProBook 440 G10 și HP ProBook 450 G10 sunt disponibile pe hp.com începând de la 929 de dolari.
• HP ProBook 445 G10 și HP ProBook 455 G10 sunt disponibile pe hp.com începând de la 799 de dolari.
• Modelul ZBook Firefly G10 este disponibil începând de la 1.769 de dolari pe hp.com.
• ZBook Firefly G10 A, ZBook Power G10/G10 A Power G10, ZBook Studio G10 și ZBook Fury G10 sunt așteptate să fie disponibile în această primăvară. Prețurile vor fi făcute disponibile mai aproape de disponibilitatea produsului.
• HP Z2 Mini, HP Z2 SFF G9 și HP Z2 Tower cu procesoare Intel de ultimă generație sunt așteptate să fie disponibile în această primăvară. Prețurile vor fi disponibile în momentul în care produsele vor fi disponibile.
• Sistemul Poly Video OS 4.0 este acum disponibil în seria de console video Poly Studio X și în sistemul de videoconferință modular Poly G7500.
• Seria Poly Voyager Free 60 este disponibilă pentru precomandă pe Poly.com. Voyager Free 60 este disponibil la prețul de 229,95 dolari, Voyager Free 60 UC este disponibilă la prețul de 279,95 dolari, iar Poly Voyager Free 60+ UC este disponibil la prețul de 329,95 dolari.
• Mouse-ul vertical ergonomic HP 920/925 este așteptat să fie disponibil luna aceasta la prețul de 109,99 dolari.
• Hub-ul HP 4K USB-C Multiport este așteptat să fie disponibil în luna mai la prețul de 79,99 dolari.

Pentru mai multe informații despre soluțiile anunțate în cadrul conferinței HP  Amplify Partner Conference 2023, vizitați HP Newsroom.