NEWS — April 19, 2023 at 6:46 pm

Spark strânge fonduri pentru a dezvolta liceul internațional hibrid

by

euroSpark, edtech-ul românesc care revoluționează învățământului liceal, doreste să strângă 700.000 euro cu ajutorul SeedBlink pentru a-și dezvolta modelul educațional inovator.

Modelul educațional hibrid “Fit for Future Education” oferă elevilor flexibilitatea de a-și alege și ghida propriul plan educațional. Prin Spark, elevii primesc îndrumarea necesară să își creeze un portofoliu și un plan educațional personalizat pe nevoile și interesele lor.

Educația este bazată pe 4 piloni: Academic, Wellbeing, Educație Globală și Leadership. Mai mult decât atât, materialele și modalitățile de predare sunt adaptate și personalizate încât să corespundă modului în care creierul adolescenților este pregătit să învețe.  În plus, Curricula cuprinde o serie de cursuri care sunt destinate să-i ajute pe elevi să se pregătească pentru joburile viitorului. Toate acestea sunt elemente noi pe care Spark le aduce în sectorul educației internaționale.

Obiectivul Spark pentru această rundă este de a asigura finanțare pentru dezvoltarea platformei, care este echipată să integreze Inteligența Artificială prin învățare automată (machine learning) și automatizare inteligentă (intelligent automation). Printre prioritățile imediate ale Spark se numără extinderea pe piețe noi, atragerea de noi utilizatori și extinderea echipelor de vânzări și marketing.

Până în anul 2028, Spark își propune să ajungă la 40.000 de elevi înscriși pe platformă și 4.000 de școli partenere.