Retail / Horeca — April 20, 2023 at 5:47 pm

Pixevia: Cumpărături sigure, rapide și eficiente!

by

Total Technologies este prima companie care aduce pe piața din România soluția PIXEVIA.

PIXEVIA a luat naștere în Lituania. Specialiștii PIXEVIA  au inventat conceptul de #SmartStores – magazine autonome, inteligente, susținute cu Al (Artificial Intelligence) pentru a oferi operațiuni optimizate retailerilor și cea mai bună experiență de cumpărare clienților.

PIXEVIASoluția constă într-o combinație de camere video de tavan și senzori pentru rafturi, care permit clienților să intre într-un magazin, să ia ceea ce doresc de pe rafturi, și să plece oricând doresc. Nu există casierii — magazinul detectează automat articolele luate de pe rafturi și creează un coș de cumpărături virtual. Algoritmul AI al PIXEVIA analizează continuu datele primite de la camere și rafturi pentru a se asigura că procesul este rapid și precis. Pentru a plătii, clienții pot folosi aplicația sau un card de credit scanat inainte de a intra în magazine.

Practic, orice fel de magazin universal sau chiar benzinării pot fi automatizate cu PIXEVIA.

Cel mai mare beneficiu pentru clienți este confortul. Nu mai este nevoie să aștepte la coadă pentru a plăti produsele alimentare și nu este nevoie să scaneze manual toate articolele. Dacă un client a venit la magazinul operat de PIXEVIA pentru un singur articol, el poate intra și ieși din magazin în mai puțin de 30 de secunde.

Pixevia -pic2Pe lângă clienții mulțumiți și vânzările crescute, adopția soluției PIXEVIA aduce următoarele benificii retailerilor:
• Mai puțin personal necesar într-un magazin;
• Functionare 24/7;
• Reduce costurile operaționale;
• Alerte out-of-stock;
• Informații de stoc precise și în timp real;
• Abilitatea de a analiza comportamentul de cumpărare al clienților;
• Protecție  împotriva furturilor;

PIXEVIA oferă, de asemenea, un sistem automat de dezinfecție. Acest sistem de securitate instalat în interiorul magazinului dezinfectează automat incinta atunci când nu sunt persoane inăuntru.

Magazinele inteligente mici, din proximitatea locuinței, sunt o alternativă excelentă la supermarketurile mari, aglomerate, din locații îndepărtate. În plus, se potrivesc mai bine cu obiceiurile consumatorului modern.

Dacă doriți să aflați mai multe detalii și ce poate face punctual soluția PIXEVIA pentru afacerea dumneavoastră, nu ezitați să ne contactați. Specialiștii nostri vă stau întotdeauna la dispoziție, la telefon +40 372 317 714 sau pe adresa de mail info@bsys.totaltech.ro