Internet/Telecom — April 25, 2023 at 9:19 pm

HUAWEI va lansa două noi smartphone-uri de ultimă generație

by

Primăvara aceasta, HUAWEI va lansa două noi smartphone-uri de ultimă generație HUAWEI P60 Pro și HUAWEI Mate X3.
PR - 1610
Disponibilitate

Pentru cele mai noi informații în privința acestor lansări abonează-te gratuit la newsletterul HUAWEI. Disponibilitatea noilor smartphone-uri HUAWEI P60 Pro și HUAWEI Mate X3 vor fi confirmate în cadrul evenimentului de lansare din 9 mai. Consumatorii vor descoperi toate inovațiile noi de la HUAWEI în câteva zile de la lansarea produselor pe piața europeană.

Vizitează magazinul HUAWEI Store pentru a descoperi avantajele, înscrie-te la newsletter în perioada 24 aprilie – 9 mai și:

• esti adăugat automat pentru tragerea la sorți pentru unul din cele doua telefoane nova 9 Blue sau una din cele cinci invitații duble la concertul Irinei Rimes din București în data de 25 mai
• orice vizitator al magazinului HUAWEI Store, care deține sau își creează un cont HUAWEI (HUAWEI ID), poate revendica gratuit și un cupon pentru o pereche de căști HUAWEI FreeBuds 5 ce se poate activa în momentul achiziționării unui smartphone din seria P60.
• beneficiezi garantat de un voucher în valoare de 500 lei, ce poate fi aplicat la achiziționarea unui smartphone P60 Pro.

Pentru mai multe detalii despre produsele HUAWEI vizitează ofertele magazinului listate aici.