Internet/Telecom — April 27, 2023 at 3:06 pm

Huawei continuă să investească în domenii precum conectivitate, computere, stocare, cloud și își propune o creștere semnificativă a capacităților rețelelor în următorul deceniu

by

Huawei continuă să investească în domenii precum conectivitate, computere, stocare și cloud. În același timp, compania își propune o creștere de 100 de ori a capacităților rețelelor în următorul deceniu.

Sabrina Meng „Ne propunem să le oferim clienților noștri o soluție digitală cu o infrastructură cât mai simplă și de cea mai bună calitate posibilă, care să ofere cea mai bună experiență posibilă la cele mai mici costuri posibile. Scopul nostru este de a ajuta organizațiile să devină digitale în patru etape: digitalizarea operațiunilor, construirea de platforme digitale, activarea informațiilor bazate pe platformă și utilizarea informațiilor. A sosit momentul să prosperăm împreună în acest nou și captivant viitor digital”, a declarat Sabrina Meng, vicepreședinta, președinta rotativă și directorul financiar al Huawei în cadrul Summit-ului global al analiștilor Huawei.

Meng a împărtășit trei concluzii majore din experiența Huawei în cei aproape 10 ani de transformare digitală. În primul rând, strategia este fundamentală. În esența sa, transformarea digitală se referă la planificare strategică și la alegeri strategice. Orice transformare digitală de succes trebuie să fie determinată de strategie și nu de tehnologie.”

În al doilea rând, datele reprezintă baza, a continuat ea. „Datele creează valoare doar atunci când circulă în întreaga organizație, așa că guvernanța metodică a datelor este esențială. Integrarea datelor pe diferite dimensiuni va crea o valoare și mai mare.”

În al treilea rând, informația este destinația. Datele redefinesc productivitatea. Digitalizarea operațiunilor și construirea de platforme digitale ajută la curățarea, vizualizarea și agregarea datelor, punând bazele transformării digitale. Punerea în aplicare a informațiilor face ca datele să fie la cerere, mai ușor de înțeles și utilizabile, ducând transformarea digitală la următorul nivel.”

Dr. Zhou Hong, președintele Institutului de Cercetare Strategică al Huawei, a expus, în cadrul aceluiași eveniment, ipotezele și viziunile Huawei pentru o viitoare lume digitală, detaliind modul în care putem transforma experiența în cunoștințe structurate și pune bazele digitalizării.

„Regândirea abordării rețelelor și a calculatoarelor este esențială pe măsură ce ne îndreptăm spre o lume inteligentă, a declarat Zhou. În ceea ce privește rețelele, avem ceea ce este necesar pentru a depăși limitele teoremelor lui Shannon, precum și aplicațiile teoriei sale, pentru a conduce la o creștere de 100 de ori a capacităților rețelelor în următorul deceniu. În domeniul calculatoarelor, vom avansa către noi modele, arhitecturi și componente și ne vom îmbunătăți capacitatea de a înțelege și de a controla inteligența. De asemenea, vom continua să explorăm utilizarea inteligenței artificiale pentru aplicații industriale, știință și multe altele”.

Cele două discursuri principale au fost urmate de o dezbatere privind rolul pe care productivitatea digitală îl joacă în ceea ce privește digitalizarea industriei, provocările cu care industriile se confruntă în procesul lor de digitalizare, acțiunile recomandate, precum și așteptările pentru industriile aflate în procesul de creștere a productivității digitale. Printre participanții la panel s-au numărat Li Peng, expert șef al China Southern Power Grid Corporation și director general al Digital Power Grid Group al acesteia; Liang Yongji, director executiv pentru inginerie și tehnologie la Autoritatea aeroportuară din Hong Kong; Liu Hong, șef al departamentului de tehnologie al GSMA în China Mare; și Charles Ross, director al departamentului de tehnologie și societate la Economist Impact.

Summit-ului global al analiștilor Huawei s-a aflat la cea de-a 20-a ediție, la care au participat peste 1.000 de analiști din industrie, analiști financiari, lideri de opinie și reprezentanți mass-media din întreaga lume. Aceștia s-au reunit pentru a discuta despre situația industriei TIC, inclusiv despre strategiile de dezvoltare, previziunile pentru transformarea digitală și tendințele viitoare ale industriei.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați https://www.huawei.com/en/events/has