MANAGEMENT — May 5, 2023 at 12:40 pm

Telekom Romania Mobile îl numește pe Florin Petolea în funcția de Chief Technology & Information Officer

by

Telekom Romania Mobile Communications S.A. anunță numirea lui Florin Petolea în funcția de Chief Technology & Information Officer, începând cu data de 4 mai 2023. Acesta va raporta direct către CEO-ul companiei.

Florin PetoleaFlorin Petolea va fi responsabil de coordonarea tuturor activităților legate de rețeaua mobilă, IT și RPA și de asigurarea faptului că acestea se desfășoară în mod eficient și susțin furnizarea de servicii de înaltă calitate către clienți.

Florin Petolea are o experiență de peste 20 de ani în domeniul telecomunicațiilor, atât în România, cât și în străinătate.

Înainte de a se alătura Telekom Mobile, a fost consultant de strategie și Network Rollout Director pentru Telekom Romania Communications SA (2014-2022).

Între 2014 și 2016, Florin Petolea a fost CEO al NextGen Communications, o subsidiară a Telekom Romania. Anterior și-a început cariera la Alcatel Lucent, unde a deținut mai multe funcții de conducere atât în România, cât și în străinătate, în perioada 2012-2014 ocupând poziția de Country Senior Officer și Managing Direct al companiei.

Florin Petolea deține o diploma de master în Telecomunicații și un MBA la OUBS UK.