NEWS — May 8, 2023 at 8:52 pm

M247 lansează un nou POP în Sao Paulo, Brazilia

by

Asigurarea unei acoperiri globale pentru a răspunde cerințelor clienților noștri rămâne o prioritate de top pentru M247 International. Săptămâna aceasta anunțăm lansarea noului POP din Sao Paulo, Brazilia.

Sao-Paulo-city-viewSăptămâna aceasta am lansat un nou Punct de Prezență (PoP) în Sao Paulo, cel mai mare centru financiar și corporativ din America de Sud, demonstrând angajamentul continuu al M247 pentru îmbunătățirea rețelei globale. Cu infrastructură și capacități proprii, suntem prezenți în peste 50 de locații de importanță strategică din lume.

Martin Ford, CEO al M247 International: „Sao Paulo a fost pe lista noastră de priorități încă de când am ieșit din constrângerile pandemiei globale. America de Sud continuă să reprezinte o regiune cu o creștere rapidă și exigentă pentru clienții noștri și suntem încântați să putem să ne sprijinim clienții din Brazilia cu suita noastră de servicii de găzduire, cloud și conectivitate”.

Locația din Sao Paulo devine alegerea ideală pentru companiile din diferite industrii care sunt stabilite sau doresc să se extindă în regiune. M247 este conectată la cel mai mare punct de schimb de internet din regiune și folosește cele mai optime căi pentru a ajunge în America de Nord și Europa, asigurând o latență minimă și o disponibilitate ridicată pentru toate serviciile.