NEWS — May 10, 2023 at 11:24 am

Campania “DIGI Days” propune o nouă ofertă de nerefuzat dedicată clienților existenți

by

DIGI anunță cea de-a șasea ediție a campaniei promoționale “DIGI Days” prin care celebrează loialitatea clienților existenți, persoane fizice, venind în întâmpinarea acestora cu o ofertă imbatabilă: 50% reducere, în primele 6 luni consecutive, la contractarea oricărui serviciu nou, adăugarea unei extraopțiuni sau efectuarea unui upgrade.

Vizual DIGI DaysValabilă  în perioada 08 – 14 mai,  campania „DIGI Days” se desfășoară exclusiv online, pe site-ul DIGI.ro și a fost creată special pentru a le mulțumi abonaților pentru fidelitatea și încrederea acordate optând pentru serviciile oferite de companie.

De beneficiile acestei promoții se vor putea bucura utilizatorii DIGI care au activ minimum un serviciu și aleg să adauge unul sau mai multe servicii noi din portofoliul companiei, respectiv să efectueze un upgrade sau să activeze o extraopțiune TV. Activarea ofertei se poate realiza direct, accesând pagina principală a campaniei sau din „Contul meu”, secțiunea „Serviciile mele”, selectând fie serviciul nou sau pe cel pentru care doresc upgrade, fie una sau mai multe extraopțiuni TV.

Reducerea de 50% din valoarea facturii se va aplica în primele 6 luni consecutive doar serviciilor și extraopțiunilor TV adăugate în această perioadă, nu și celor activate anterior campaniei “DIGI Days” și este valabilă exclusiv pentru contractele încheiate pe o perioadă de 24 de luni.

Promoția nu se aplică echipamentelor cumpărate și nu se cumulează cu oferta de achiziționare în rate a telefoanelor.