Internet/Telecom — May 10, 2023 at 12:34 pm

realme 11 Pro 5G și realme 11 Pro+ 5G au fost lansate în China continentală

by

realme, brandul de smartphone-uri în plină dezvoltare, a lansat astăzi în China continentală seria de telefoane realme 11.  Noua serie include realme 11 Pro+ 5G și realme 11 Pro 5G. Atât realme 11 Pro+ 5G, cât și realme 11 Pro 5G oferă un design de lux, realizat de fostul designer de print și textile de la Gucci. De asemenea, realme 11 Pro+ 5G este echipat cu o cameră foto emblematică de 200MP.

realme 11Seriile de telefoane realme asociate unor numere (ex realme 11, realme 10, realme 9 etc) au atins vânzări record de 50 de milioane de livrări la nivel mondial, marcând o contribuție majoră către pragul propus de 100 de milioane de unități vândute într-un timp record. Având la bază sloganul “No Leap-forward innovation, no product release”, realme 11 Pro+ 5G este un flagship revoluționar, fiind primul telefon echipat cu o cameră SuperZoom de 200MP din lume. Astfel, oferă cel mai puternic senzor foto din acest segment de preț. Această cameră foto nu numai că vă oferă experiențe revoluționare de fotografie în ceea ce privește zoom-ul uriaș, dar oferă și pixeli mai mari pentru fotografii mai luminoase. De asemenea, îmbunătățiri au fost aduse și asupra design-ului, autonomiei sau memoriei.

Chase Xu- realme Vice President, Global Marketing President, and President of the China stated, a declarat că:
„Pentru industria smartphone-urilor, bătălia pentru raportul preț-performanță a ajuns la final. Era raportului calitate-performanță a început acum. realme va prelua conducerea în furnizarea de produse cu un bun raport calitate-performanță și va aduce în mod continuu produse revoluționare pentru consumatorii noștri.”

realme 11 Pro+ 5G: Prima cameră foto SuperZoom de 200MP din lume cu Lossless Zoom 4x
Asigurând o experiență de nivel de flagship, realme 11 Pro+ 5G dispune de un senzor Samsung ISOCELL HP3 SuperZoom actualizat, un senzor de dimensiuni mari de 1/1,4 inch și o deschidere mare  f/1,69. realme 11 Pro+ 5G suportă fotografiere la rezoluție maximă  de 200MP – fiecare pixel contribuind la calitatea imaginii finale.

Imagine1Realizarea fotografiilor este foarte ușoară. realme 11 Pro+ 5G valorifică tehnologia de zoom în senzor pentru a suporta un zoom fără pierderi de 4×, permițând fotografierea la distanță la rezoluție ultra-înaltă. De asemenea, funcția Auto-zoom, printr-o singură atingere, va recunoaște automat zona selectată și va mări cadrul într-un mod inteligent cu un unghi perfect încadrat.

Imagine2realme 11 Pro+ 5G oferă setări emblematice pe partea foto, precum SuperOIS, Super NightScape, Moon Mode și Starry Mode Pro, oferind utilizatorului mai multă libertate pentru a-și exprima personalitatea. Utilizatorii pot explora lumea și pot descoperi mai multă plăcere și prin camera frontală Sony de 32MP, oferind funcții precum Super Group Portrait Mode, One Take Mode, Street Photography Mode 4.0.

realme 11 Pro+ 5G: Design de lux al carcasei din spate inspirat de imprimeurile Gucci
Seria realme 11 nu a făcut pași înainte doar în ceea ce privește camera foto, ci și în ceea ce privește designul estetic. Sunrise Beige, Oasis Green și Astral Black – în total trei variante de culoare – au fost dezvoltate de realme Design Studio în colaborare cu Matteo Menotto – fost designer de imprimeuri și textile de la GUCCI, pentru a aduce designul și manopera de înaltă calitate a marilor branduri de lux într-un telefon pentru tinerii din întreaga lume.

Sunrise Beige își ia indicațiile estetice din orașul modei – Milano. Designerul surprinde cel mai rafinat și efemer moment al unei zile, când lumina soarelui cade pe clădirile clasice într-o nuanță palidă de aur. realme 11 Pro+ 5G utilizează procese de fabricație premium. Designul cusăturilor tridimensionale asemănătoare cusăturilor realizate manual atrage atenția asupra texturii, iar pielea vegană lychee combinată cu textura țesută tridimensional oferă o nuanță uimitoare și la modă.

În afară de cameră și design, realme 11 Pro+ 5G se remarcă și prin faptul că este un telefon multifuncțional puternic, incluzând o încărcare SUPERVOOC de 100W și o baterie de 5000mAh. Folosește un ecran Curved Vision Display cu o rată de refresh de 120Hz și 2160Hz PWM – cea mai mare frecvență de atenuare din industrie și prima ajustare automată a luminozității pe 20.000 de niveluri.

realme 11 Pro 5G: 2160Hz PWM Dimming cu afișaj Curved Vision Display
realme 11 Pro 5G vine cu aceeași configurație a ecranului precum modelul realme 11 Pro+5G. Dispune de un afișaj Curved Vision Display la 120Hz și cu dimming PWM de 2160Hz. De asemenea, este prevăzut cu Sunlight Screen și reglarea automată a luminozității pe 20.000 de niveluri, având două certificate prestigioase de protecție a ochilor de la TÜV Rheinland pentru dedicarea sa față de confortul și siguranța utilizatorului.

Pe lângă tehnologia revoluționară a ecranului său, realme 11 Pro 5G moștenește și calitatea estetică a realme 11 Pro+ 5G. Modelul principal este reprodus în trei culori – Sunrise Beige, Oasis Green și Astral Black – fiecare dintre acestea emană un aer de opulență. realme 11 Pro 5G poate realiza fotografii la 100MP, abordează un zoom fără pierderi de calitate până la 2x, are modul Auto-Zoom și funcțiile Super NightScape Mode și Street Photography Mode 4.0.

Cu performanțele sale ridicate, consumul redus de energie și stocarea masivă, realme 11 Pro este un smartphone emblematic. Echipat cu chipset-ul Dimensity 7050 5G, acesta este dotat standard cu 12GB RAM și 256GB de stocare internă. Pentru a spori și mai mult experiențele robuste și de înaltă calitate, este inclusă o baterie de 5000mAh cu încărcare la  67W SUPERVOOC, interfața realme UI 4.0 și difuzoare stereo cu tehnologie Dolby.

Telefonul a fost lansat astăzi În China, urmând să își facă debutul și în Europa.