Constructii/Imobiliare — May 11, 2023 at 12:08 pm

Șerban & Musneci Associates lansează SMA Real Estate Kluster

by

Șerban & Musneci Associates lansează SMA Real Estate Kluster – o divizie de servicii integrate de comunicare strategică și de criză, public affairs și management reputațional, dedicată exclusiv pieței imobiliare.

Bogdan Grigoras„Am observat o nevoie accentuată a companiilor imobiliare de a primi din partea unei singure echipe soluții eficiente și integrate pentru toate nevoile lor. Experiența noastră, validată de rezultatele obținute în zona de management reputațional, comunicare strategică și de criză, este completată de know-how-ul din domeniul imobiliar pe care l-am dobândit în decursul anilor alături de partenerii și clienții noștri. SMA Real Estate Kluster oferă o soluție completă în piața de real estate, atât în zona de public affairs, cât și de public relations”, spune Bogdan Grigoraș, Head of Public Relations Șerban & Musneci Associates.

Cosmopolis, Pedro Construct, ARQA, Nusco Imobiliara, Pinum Doors & Windows, Rustler România, STC Partners, Transilvania Construcții, North Bucharest Investments sunt nume importante din piața imobiliară, care gestionează asset-uri de peste un miliard de euro în România și fac parte din portofoliul Șerban & Musneci Associates.