NEWS — May 15, 2023 at 12:55 pm

Cegeka România a continuat să crească în 2022

by

Grupul european de IT, Cegeka, își continuă creșterea în Europa. Compania specializată în tehnologie, activă în calitate de integrator și operator și un jucător pe piața SaaS, închide anul fiscal 2022 cu o cifră de afaceri consolidată de 871 de milioane de euro, cu o creștere de 17% față de cifrele anuale din 2021.

Lucian4Prioritatea dezvoltării profesionale ale angaților, dar și creșterea portofoliului de servicii pe o piață competitivă, a determinat Cegeka România să obțină rezultate financiare solide în 2022, o cifră de afaceri de 47 milioane euro, conducând la o creștere remarcabilă de 30% față de anul 2021, în ciuda faptului că operează pe o piață competitivă feroce.

„Am reușit să obținem 8 clienți noi de înaltă calitate, incluzând aici cinci companii locale și trei afaceri internaționale. Acest lucru a depășit rata de creștere a industriei și este o dovadă a angajamentului nostru de a oferi servicii excepționale. Portofoliul nostru de servicii s-a extins, oferind servicii de aplicații cu modelul inovator ‘team-as-a-service’. Acest serviciu oferă o agilitate și scalabilitate fără egal, devenind o soluție completă pentru afacerile de toate dimensiunile”, declară Lucian Butnaru, Country Director la Cegeka România.