Enterprise Software, Retail / Horeca — May 15, 2023 at 12:00 pm

Digitalizarea mai aproape de toate dealership-urile auto cu soluția Sales Partner Cloud

by

Sales Partner își continuă misiunea de transformare digitală a dealership-ului auto și adresează un nou segment de piață, prin lansarea Sales Partner Cloud, o versiune mai facilă  și accesibilă, potrivită și pentru dealerii auto cu echipe restrânse. Acest instrument poate fi utilizat pentru a vinde mașini chiar de la prima conectare, la un preț accesibil și fără investiții suplimentare în infrastructura tehnologică.

The Solution for AutomotivePlatforma pune la dispoziție toate procesele specifice industriei de mașini noi sau rulate, precum și o serie de configurații și documente standardizate predefinite, iar trainingul pentru utilizare nu este necesar, datorită interfeței intuitive, simplu și natural de folosit.

Într-o eră în care digitalizarea este o prioritate, soluția IT integrată pe piața auto Sales Partner a ajuns, la 3 ani de la lansare, la o investiție cumulată de 350.000 de euro, cu o evoluție remarcabilă a volumului de vânzări derulate prin platformă, ce depășesc 400 de milioane de euro anual. În momentul de față, peste 1700 de mașini sunt vândute lunar cu ajutorul  Sales Partner și a funcționalităților performante pe care această platformă revoluționară le oferă celor peste 500 de utilizatori activi. Estimările sunt ca, prin accesul la versiunea Cloud, mult mai agilă, numărul mașinilor tranzacționate prin platformă să crească rapid la peste 35.000 anual.

„Ce ne dorim prin lansarea Sales Partner Cloud este să accesăm un nou segment al pieței auto și să le simplificăm misiunea clienților noștri, punându-le la dispoziție extrem de facil toate elementele de care au nevoie pentru a se putea concentra mai puțin la detaliile operaționale legate de infrastructură, securitate sau integrare și mai mult la strategia de business, câștigând timp, acuratețe și eficiență. Totul fără costuri suplimentare sau necesitatea implementării de soluții adiacente, ci doar prin conectarea la cloud, cu sprijin și ghidaj permanent din partea echipei noastre. Astfel, tehnologia viitorului devine accesibilă și facilă în prezent pentru clienții noștri, care pot accesa un sistem de lucru unificat și modern, prin care își cresc astfel competitivitatea pe o piață în continuă schimbare, fiind permanent cu un pas înainte concurenței”, a declarat Felicia Bârsan, cofondator Sales Partner.

Optimizarea constantă a procesului de vânzare a mașinilor prin automatizare este, de altfel, dezideratul Sales Partner, ca parte din misiunea de a oferi o soluție ready-to-use dedicată industriei auto. Pasiunea pentru tehnologie, bunele practici, feedback-ul constant al clienților și anii de experiență ai echipei Sales Partner se reflectă în actualizarea constantă a platformei și folosirea API, RPA și AI pentru a oferi clienților flux simplificat, astfel încât aceștia să  poată economisi timp pe care să-l investească în dezvoltarea propriei afaceri.

Felicia și Sorin Bârsan„După o analiză a piețelor similare din Ungaria, Republica Cehă sau Polonia, ne propunem să ne consolidăm poziția actuală și planificăm o nouă extensie pentru anul viitor, când vom lansa un nou produs dedicat pentru zona de After-Sales. Vizăm o creștere anuală de peste 200% pentru următorii 5 ani și să ajungem la peste 250.000 de mașini vândute anual prin intermediul platformei. Totodată, vom menține  angajamentul de a investi în produs și ne dorim ca, odată cu lansarea Sales Partner Cloud, și clienții din afara României să poată avea acces facil la o soluție proiectată cu noile tehnologii, după cele mai recente norme de securitate, integrare și digital transformation. Printre soluțiile și serviciile oferite, avem în plan pentru anul viitor să integrăm un asistent AI pentru a ajuta utilizatorii în procesele de lucru”, a completat Sorin Bârsan, cofondator Sales Partner.

Sales Partner Cloud vine cu o serie de configurații, șabloane de documente, flux simplificat, API-uri esențiale, precum conexiunea cu ANAF, iar utilizatorii o vor găsi simplă și natural de utilizat, fără sau cu foarte puțină pregătire, datorită interfeței intuitive. Printre soluțiile oferite de Sales Partner se numără instrumente de eficientizare a fluxului de vânzări, procese optimizate de leasing și finanțare, audit de proces, gestiunea clienților, managementul documentelor și nu numai.

Mai multe detalii sunt disponibile pe www.salespartner.app.