Internet/Telecom — May 17, 2023 at 5:04 pm

Seria realme 11 ajunge în Europa în luna iunie

by

realme, brandul de smartphone-uri cu cea mai rapidă creștere din lume, a confirmat în cadrul unui eveniment de la New York, că seria realme 11 va debuta și în Europa în luna iunie. Noua serie, lansată pentru început în China, surprinde prin modelele realme 11 Pro+ 5G și realme 11 Pro 5G, acestea adoptând senzori foto performanți printre care se numără și modelul ISOCELL HP3 de 200MP cu SuperZoom și OIS.

Imagine1Senzorul foto Samsung ISOCELL HP3 SuperZoom este o unitate de 200MP cu OIS și SuperZoom, fiind montat doar pe modelul realme 11 Pro+ 5G. Cu o dimensiune de 1/1.4 inch, pixeli de de 2,24μm și f/1.69, noul senzor foto va oferi performanțe demne de un flaghsip.

De asemenea, zoom-ul 4x fără pierderi de detalii, permite realizarea unor fotografii clare chiar și la distanță, realme 11 Pro+ 5G fiind unic în segmentul său de preț prin prisma perforomanțelor foto. În plus, funcțiile software integrate precum Super Group Portrait sau One Take, folosesc inteligența artificială pentru e genera cadre cât mai bune în orice condiții.

Seongwook Song, Vice President of Sensor Architecture of Samsung Electronics, a declarat: „Cu realme 11 Pro+ 5G, suntem încântați să vedem rezultatele colaborării strânse dintre Samsung și realme pentru a maximiza potențialul senzorului foto de 200MP”.

Mai multe detalii despre noile telefoane realme din seria 11 vor fi disponibile în curând.