NEWS — May 22, 2023 at 12:51 pm

O nouă imprimantă pentru tricouri

by

SureColor F2200, noua imprimantă ce urmează să fie lansată de Epson în perioada 23 – 26 mai, la târgul FESPA Global Print Expo 2023, este ideală pentru companiile aflate la început de drum sau pentru afacerile cu volum mediu de profil care au nevoie de niveluri ridicate de flexibilitate și precizie, într-un timp scurt.

Imagine1Conceput pentru a reproduce modele complexe pe o varietate de materiale din bumbac sau amestec din bumbac, noul echipament utilizează tehnologia avansată a capului de imprimare Epson PrecisionCore MicroTFP pentru a oferi viteze ridicate de imprimare și procesare a datelor, rezultând o creștere a productivității de până la 25% față de predecesorul său, menținând în același timp o calitate extrem de ridicată a imprimării.

Cu un design compact, care permite o instalare ușoară în spații mai mici, flexibilitatea este îmbunătățită și mai mult prin software-ul Epson GarmentCreator2, care nu doar că permite atât imprimarea DTG și DTFilm, dar îmbunătățește și calitatea liniilor fine sau a textului mic.

Oferind o serie de caracteristici special concepute pentru a fi ușor de utilizat, SureColor F2200 le permite companiilor să mențină niveluri ridicate de producție și calitate fără a fi nevoie de operatori specialiști.

De exemplu, capacul transparent și lumina interioară facilitează verificarea stării imprimării, în timp ce ecranul tactil intuitiv de 4,3 inchi face operarea rapidă și simplă. Cu Software-ul GarmentCreator2, datele sunt prelucrate mai rapid, iar rezoluția de 600 dpi permite o imprimare excepțională a culorilor.

SureColor F2200 utilizează pungi de cerneală în loc de cartușe, ceea ce înseamnă o frecvență mai mică de schimbare a acestora și o reducere semnificativă a deșeurilor. Cerneala folosită reduce difuzia culorilor între galben și negru, lucru extrem de important în imprimarea tricourilor deschise la culoare.