Networking, Pharma & Health — May 25, 2023 at 4:51 pm

Extindere de parteneriat

by

Allied Telesis, furnizor de top de produse hardware şi software care permit clienţilor să construiască soluţii de top de schimb de date, a anunţat recent extinderea parteneriatului de succes cu Paramount Bed. Parteneriatul include acum noile puncte de acces Allied Telesis TQ6602 GEN2 pentru operaţii cu senzorii medicali Nemuri ai beneficiarului.

lights-server-panel.jpgParamount Bed a fost înfiinţată în 1947 ca producător de paturi de spital şi în scurt timp şi-a diversificat gama de produse la paturi pentru îngrijire în azile şi la domiciliu. Astăzi produsele firmei se livrează în 110 ţări la nivel mondial.

Cele două firme au lucrat împreună la evaluarea senzorilor Nemuri Scan şi a camerelor de luat vederi Nemuri Scan Eye în cadrul reţelelor de mare performanţă wireless LAN furnizate de punctele de acces TQ6602 GEN2.

paramount-images

 

 

 

 

Produsele Nemuri Scan monitorizează pacienţii care dorm în facilităţi medicale şi raportează starea de somn şi date legate de sănătatea pacientului prin intrmediul reţelei – date care îmbunătăţesc grija faţă de pacient şi reduc munca personalului medical.

Deoarece datele sunt disponibile în reţea, sistemul depinde de un LAN wireless puternic, securizat şi stabil. Procesul de evaluare a dovedit că punctele de acces TQ6602 GEN2 constituie un LAN wireless eficient pentru senzorii Nemuri.

Numărul de dispozitive wireless din facilităţile medicale este în continuă creştere, ceea ce înseamnă că reţelele vor trebui să suporte şi mai multe dispozitive în viitor. Viteza şi capacitatea punctelor de acces TQ6602 GEN2 le face o soluţie excelentă pentru viitor.

paramount-beds-network(1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Punctele de acces TQ6602 GEN2 suportă cel mai nou standard Wi-Fi 6 (IEEE 802.11ax) şi pot folosi simultan benzile de frecvenţă de 2,4 GHz şi 5GHz. Tehnologia inovatoare AWC de la Allied Telesis permite activarea reţelelor cu auto-acordare Wi-Fi, cele care furnizează cele mai bune performanţe posibile.