Retail / Horeca — May 30, 2023 at 10:07 am

Soluția de plată Buy Now Pay Later 3x 4x Oney prezentă în peste 200 de magazine fizice

by

După ce a reușit să revoluționeze plățile online în rate, Oney oferă clienților români posibilitatea de a plăti cumpărăturile în 3 sau 4 rate, în magazinele fizice ale partenerilor, direct cu cardul de debit – fără credite la bancă sau card de credit. Printre primii comercianți care au ales să ofere soluția de plată 3x 4x Oney în rețeaua de magazine fizice se numără Flanco, F64, Lensa și TIG, însumând împreună peste 200 de locații.

Oney_bannerCum funcționează?
Angajatul magazinului partener introduce în platforma Oney câteva informatii despre client.

Oney trimite un SMS pe numărul de telefon al clientul, iar acesta accesează link-ul din SMS care deschide pagina de plată. Clientul introduce datele cardului său de debit și bifează acceptarea termenilor și conditiilor.

Oney trimite răspunsul Acceptat sau Respins, în maxim 30 de secunde către client, direct pe telefon, cât si către comerciant. După primirea răspunsului de acceptare, comerciantul eliberează factura, iar clientul se poate bucura de bunurile cumpărate.

Tot procesul poate dura maxim 3 minute și nu este necesară prezentarea unei adeverințe de venit, ca în cazul creditelor clasice.

Un alt avantaj important îl reprezintă costurile nesemnificative atașate creditului: între 0% și 0,5% din valoarea creditului. De exemplu, pentru cumpărarea în rate a unui produs în valoare de 1.000 de lei, clientul va achita un cost suplimentar maxim de doar 5 lei. Prima rată și costul creditului se achită pe loc, iar următoarele două sau trei rate, în funcție de opțiunea clientului, la intervale de 30 de zile.

„Lansarea soluției de plată 3x 4x Oney, inclusiv pentru achizițiile de produse din magazine, prin intermediul platformei online Oney, reprezintă un mare pas înainte pentru piața creditelor de consum din România. Acum, putem oferi o soluție de plată în rate, omni-canal, atât online cât și offline pentru clienții români. Aceeași experiență ușoară și rapidă pe care o oferim online pentru fiecare client care dorește să plătească în rate cu cardul de debit, este disponibilă pentru toți comercianții cu o rețea de magazine fizice”, au declarat reprezentanții Oney Bank.