Data Center / Storage — May 30, 2023 at 10:53 am

Synology DiskStation DS423, un NAS cu 4 bay-uri pentru acasă sau la birou

by

Synology a lansat DiskStation DS423, o unitate cu 4 bay-uri din seria Value, concepută ca o soluție de stocare multifuncțională pentru companii mici sau utilizare casnică.

ds423.jpeg„Fiind o soluție compactă, DS423 vine cu tot ceea ce au nevoie utilizatorii”, a declarat Michael Wang, Product Manager la Synology Inc. „De la back-up și gestionarea fișierelor și  până la configurarea unui sistem de supraveghere pentru a proteja bunurile fizice, DS423 vine cu o serie de caracteristici utile de la prima utilizare.”

Cu suport pentru un maxim de 72 TB de stocare brută, dimensiunea și capacitatea lui DS423 îl fac perfect pentru cei care lucrează de acasă. De asemenea este ideal şi pentru companiile mici care doresc să-şi consolideze datele pe o platformă centralizată și să obțină acces la aplicațiile esențiale de gestionare a datelor de la Synology.

Utilizând  sistemul de operare DiskStation Manager (DSM) de la Synology, DS423 vine dotat cu soluții intuitive pentru organizarea și protejarea datelor, colaborarea între locații și protejarea spațiilor prin supraveghere video. DSM valorifică sistemul de fișiere avansat Btrfs pentru a oferi reparare automată a  fișierelor (protejând împotriva corupției datelor) și pentru a crea instantanee punctuale (permițând utilizatorilor să anuleze orice modificări neintenționate sau rău intenționate).

Cu Synology Drive, utilizatorii de DS423 pot gestiona, partaja, sincroniza și accesa datele prin intermediul PC-urilor, Mac-urilor și dispozitivelor mobile, oriunde s-ar afla. Companiile cu angajați la distanță sau cu operațiuni răspândite geografic pot profita de Drive ShareSync pentru a sincroniza datele între dispozitivele Synology instalate în diferite locații pentru a menține echipele aliniate.

Utilizatorii care doresc să reducă utilizarea lățimii de bandă locale și a spațiului de stocare pot face acest lucru bazându-se pe puterea cloud-ului. Synology Hybrid Share permite utilizatorilor să stocheze datele în centrele de date Synology C2. Printre beneficii se numără o amprentă de stocare locală redusă, sincronizare multi-site fiabilă și acces local rapid la viteze LAN.

Aflați mai multe despre file management

Synology Surveillance Station este un sistem de management video (VMS) puternic, utilizat în prezent pentru a proteja peste 500.000 de site-uri din întreaga lume cu camere de supraveghere intuitive. Vine cu suport pentru ONVIF și peste 8.300 de camere IP validate, permițând utilizatorilor să selecteze dispozitivele în funcție de cerințele lor și de reglementările locale.
Utilizatorii pot configura și gestiona cu ușurință până la 30 de camere pe DS423 cu ajutorul unei interfețe moderne și configurabile.

Aflați mai multe despre Surveillance Station

Disponibilitate
DS423 este deja disponibil la distribuitorii Synology din România.
Poate fi achiziționat de aici.