IT Efficiency / Sustainability — May 31, 2023 at 11:17 am

Vertiv lansează Raportul de mediu, social și guvernanță pentru 2022

by

Vertiv (NYSE: VRT), furnizor global de infrastructură digitală critică și soluții de continuitate, a lansat astăzi cel de-al doilea raport anual privind eforturile companiei de mediu, social și guvernanță (ESG), evidențiind inițiative din mai multe domenii cheie.

ESG-MossWall-HQbuildingÎn 2022, eforturile s-au concentrat pe șase domenii cheie pentru viziunea și valorile companiei: produse și sisteme eficiente, operațiuni responsabile, angajații și vecinii săi, integritatea lanțului de aprovizionare și guvernanța. Unele dintre inițiativele și rezultatele evidențiate în raport includ:

– Extinderea atât a portofoliului de produse, cât și a produselor din pipeline cu oferte noi și îmbunătățite, cu atribute de eficiență energetică și de apă.
– Lansarea Ghidului Vertiv pentru sustenabilitatea centrelor de date, o resursă online de practici și tehnologii emergente pentru a ajuta industria să avanseze către operațiuni net-zero.
– Lansarea de sesiuni de instruire pentru diversitate, echitate și incluziune (DE&I) pentru echipa de management și alți lideri globali și regionali și formare continuă privind discriminarea inconștientă.
– Centralizarea și extinderea programelor de bunăstare a angajaților pentru asociații la nivel global.
– Contribuția la schimbări pozitive în comunitățile de pe tot globul prin voluntariatul angajaților susținut de companie, cu accent pe educație și STEM, pe persoanele cu diferite nevoi, pe asistență medicală și pe îmbunătățirea comunității.
– Pașii întreprinși în 2022 pentru a reduce impactul afacerii Vertiv asupra mediului. În Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA), mai multe fabrici au achiziționat energie regenerabilă pentru operațiuni, iar locația Vertiv E+I Engineering Burnfoot din Irlanda a instalat un sistem care reciclează și reutilizează toată apa de proces din producție, reducând cantitatea totală de apă consumată la fața locului. În America de Nord, unitatea din Delaware, Ohio a început instalarea unui câmp solar la fața locului, pentru a sprijini o inițiativă demonstrativă de microrețea.
– Angajamentul continuu față de integritatea lanțului de aprovizionare, analizând 100% din cheltuielile furnizorilor din anul anterior și efectuând diligență suplimentară asupra a peste 500 de furnizori direcți și indirecți pentru a asigura conformitatea cu standardele de vârf din industrie pentru drepturile omului și condițiile de muncă.

„Am progresat constant în angajamentul nostru de a fi o entitate globală și corporativă responsabilă”, a declarat Giordano Albertazzi, CEO Vertiv. „Creăm produse și sisteme fiabile, eficiente energetic și din punct de vedere al apei, care sprijină obiectivele de mediu ale clienților noștri, îmbunătățind în același timp propriile noastre politici și impactul legat de operațiunile noastre, oamenii și comunitățile noastre, lanțul nostru de aprovizionare. Suntem mândri să împărtășim lumii munca noastră pe aceste fronturi.”

Vertiv-Liebert-iCOM-S-thermal-monitoring-and-control-softwareRaportul ESG din acest an introduce, de asemenea, raportarea aliniată la recomandările Task Force on Climate-Related Financial Disclosures (TCFD), un cadru principal pentru comunicarea gestionării riscurilor și oportunităților climatice și modul în care acestea influențează strategia de afaceri a Vertiv.

Detalii suplimentare sunt disponibile în raport, care poate fi accesat și descărcat la adresa Vertiv.com.