Data Center / Storage — June 6, 2023 at 10:36 am

Vertiv își îmbunătățește oferta de UPS trifazate pentru partenerii de distribuție în EMEA

by

Vertiv (NYSE: VRT), furnizor global de infrastructură digitală critică și soluții de continuitate, a anunțat astăzi îmbunătățiri cheie pentru oferta sa dedicată distribuitorilor și revânzătoriilor. Potrivit Omdia, Vertiv este deja pe locul 1 pe piața UPS-urilor trifazate la nivel global, deținând 16% din piață. Cu aceste îmbunătățiri, sursele de alimentare neîntreruptibilă (UPS) trifazate de la Vertiv, între 10 și 60 kVA, inclusiv Vertiv™ Liebert® ITA2 și serviciile sale complementare, sunt acum disponibile în aplicația Vertiv Solution Designer și sunt livrate din stoc în Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA).

Vertiv-Liebert-ITA2-Impact-SolutionsPotrivit UPS Hardware Market Tracker and Analysis 2022 de la Omdia, există o cerere crescută pentru UPS-uri trifazate în EMEA în piețele din afara cloud-ului, colocare și teleco. Acestea includ comerțul cu amănuntul, cu ridicata, asistența medicală, industria prelucrătoare și alte industrii. Până în 2026, piața UPS-urilor trifazate din EMEA este de așteptat să crească de la 1,66 miliarde USD în 2021 la 2,07 miliarde USD, un CAGR de 5,84%.

„Digitalizarea este valorificată de companii de toate dimensiunile și industriile, ceea ce duce la o nevoie crescută de soluții eficiente pentru a proteja amplasamentele mici și mijlocii împotriva întreruperilor de curent”, a declarat Karsten Winther, președinte EMEA la Vertiv. „Adăugarea strategică de UPS-uri trifazate la portofoliul nostru pentru canale de distribuție IT permite partenerilor să deservească o piață mai largă cu soluții de vârf în industrie, permițând companiilor să folosească cele mai noi tehnologii și să-și accelereze călătoria de transformare digitală.”

„În calitate de partener oficial Vertiv și integrator de sistem de peste 30 de ani, vedem din ce în ce mai multe oportunități pentru sistemele UPS trifazate”, a declarat Ronald Lagerberg, liderul echipei Energy Solutions la Endenburg Elektrotechniek. „Extinderea portofoliului pentru canalele de distribuție IT al Vertiv duce la o creștere a opțiunilor, permițându-ne să obținem avantaje logistice, administrative și financiare substanțiale, sporind în același timp capacitatea noastră de a servi utilizatorii finali. Așteptăm cu nerăbdare să integrăm aceste produse de ultimă oră în ofertele noastre.”

Vertiv™ Liebert® ITA2 dispune de o adevărată tehnologie de conversie dublă online, un factor de putere unitar și un design rack/turn extrem de compact. În comparație cu sistemele monofazate, UPS-urile trifazate permit o capacitate de putere mai mare și o eficiență de până la 99% în modul ECO. Odată cu această ofertă, asistența experților pentru selecția produselor, configurarea și optimizarea performanței pe întregul ciclu de viață al sistemelor trifazate sunt disponibile pe piața de distribuție. De fapt, oferta de UPS-uri trifazate Vertiv este îmbunătățită cu servicii personalizate la fața locului și servicii pe bază de contract special concepute pentru distribuție, valorificând în același timp rețeaua de servicii de top a companiei.

Având un portofoliu mare de soluții UPS dedicate pieței de distribuție înseamnă că partenerii au acces la o gamă largă de opțiuni de protecție a energiei, inclusiv soluții de putere medie care permit companiilor să-și extindă amprenta digitală, în timp ce lucrează în continuare cu partenerul lor de încredere. Vertiv oferă o gamă cuprinzătoare de servicii specializate concepute pentru a complementa modelele de afaceri ale partenerilor de distribuție. Expertiza extinsă a serviciilor oferă o experiență ușoară pentru toate părțile implicate, oferind asistență fără întreruperi în întreaga ofertă de servicii Vertiv, inclusiv servicii la fața locului, servicii de ciclu de viață și servicii digitale, cum ar fi diagnosticarea de la distanță și gestionarea incidentelor. În plus, partenerii pot folosi soluțiile software Vertiv™ pentru a spori capabilitățile de gestionare a activelor și pentru a oferi cea mai bună experiență utilizatorilor lor finali.

Pe lângă sistemele UPS, portofoliul mai larg de infrastructură critică al Vertiv este proiectat să funcționeze mai eficient, să crească capacitatea și potențial să scadă TCO, în timp ce se integrează perfect cu infrastructura existentă a clientului, permițând partenerilor să extindă fluxurile de venituri și să mărească marjele. Având unități de producție în Europa și în lume, soluțiile Vertiv pot fi puse la dispoziție când și unde sunt necesare.

De asemenea, partenerii pot accesa instrumente de configurare dedicate legate de un ecosistem de echipe de suport tehnic și comercial. Programul pentru parteneri Vertiv, câștigător al mai multor premii, oferă beneficii și stimulente pentru a echipa, dezvolta și recompensa implicarea partenerilor. Adăugarea UPS-ului Liebert ITA2 la portofoliul de distribuție IT al Vertiv le permite, de asemenea, revânzătorilor EMEA din țările participante să câștige mai multe puncte prin Programul de stimulare Vertiv (VIP), care le permite partenerilor să câștige cu ușurință recompense fără a fi nevoie de nicio raportare. Punctele bonus sunt încărcate lunar în Vertiv Partner Portal, iar partenerul trebuie doar să se conecteze pentru a le valorifica.

Pentru mai multe informații despre Vertiv și portofoliul său de canale de distribuție, vizitați Vertiv.com. Accesați butonul „Parteneri” și „Aplicați acum” pentru a profita din plin de ceea ce vă oferă Vertiv.