NEWS — June 8, 2023 at 11:25 am

Carte de soluții practice de motivare și retenție pentru piața de muncă

by

foto Sorin FaurSorin Faur, trainer, expert Resurse Umane și psiholog își lansează joi, 8 iunie, la Cărturești Carusel cartea Motivarea și retenția angajaților. Strategii, metode și soluții practice, prima și cea mai  completă carte de soluții practice de motivare și retenție pentru piața muncii actuale din România.

Sorin Faur, autor:  „În contextul muncii remote sau hybrid, cu specificitățile generației Z, cu apariția programelor de inteligență artificială tip AI, piața muncii din România și nu doar din România este într-un context nemaiîntâlnit și foarte complicat: fără profesionalizarea departamentelor de HR, fără creativitate și interdisciplinaritate, companiile sunt pierdute. Riscă să piardă : angajați, business, poziție în piață. Cuvintele cheie acum sunt motivație și retenție”.

Este o carte adresată unui public larg interesat de acest subiect, precum – specialiștilor și directorilor HR implicați în proiecte pentru motivarea și engagement-ul angajaților, managerilor operaționali, antreprenorilor dar și consultanților în programe de motivare și retenție și oferă un mix de soluții și ghidaj pentru a traversa cu bine această perioadă de criză pentru piața muncii actuale, în care soluțiile din trecut pentru retenția și motivarea angajaților nu par să mai funcționeze.