Aplicatii, Networking — June 14, 2023 at 11:16 am

ELKO anunța aplicația AXIS Body Worn Live pentru redare în timp real prin camerele Axis purtate pe corp

by

ELKO Romania, membră a grupului ELKO, unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, soluții IT și electronice de consum din regiune, anunță lansarea aplicației AXIS Body Worn Live pentru transmiterea în direct a datelor, sub formă de materiale video, audio și metadate, de pe camerele purtate pe corp create de Axis. Aplicația AXIS Body Worn Live ajută operatorii să ia decizii informate și sporește senzația de siguranță a purtătorilor camerelor.

ELKO AXIS bwc-live-split-image-guard-2303-hi-en-US-396972[88]Persoanele care poartă camerele pot activa transmisia de date în același timp cu înregistrarea. Operatorul poate primi în sistemul său de gestionare o notificare care îi solicită să vizualizeze datele de locație GPS și să urmărească situația în timp real, în cadrul aplicației bazate pe cloud. Purtătorul camerei poate fi notificat atunci când operatorul începe monitorizarea. Permisiunile pot fi atribuite în funcție de roluri pentru a proteja integritatea datelor, iar transmisia este protejată cu ajutorul criptării de la un capăt la altul.

Caracteristicile principale includ:

• Păstrarea datelor timp de 24 de ore;
• Criptare de la un capăt la altul;
• Recuperarea datelor lipsă;
• Funcționare independentă de sistemele VMS sau EMS;
• Platformă Microsoft Azure.

Aplicația AXIS Body Worn Live funcționează independent de sistemul de video management sau de gestionare a dovezilor ales. Fluxul de date poate fi vizualizat pe computere sau pe dispozitive mobile, putând fi transmis uneia sau mai multor persoane. Datele sunt accesibile timp de 24 de ore, iar stocarea temporară într-o memorie tampon garantează faptul că acestea nu se vor pierde în cazul întreruperii temporare a transmisiei. Camerele se conectează prin intermediul unei conexiuni Wi-Fi configurate în prealabil. Aplicația AXIS Body Worn Live rulează pe platforma Microsoft Azure. Totodată, aplicația respectă regulamentul RGPD și este întotdeauna actualizată cu cele mai noi versiuni și update de software.

Specialiștii ELKO Romania vă stau la dispoziție pentru a afla mai multe informații despre soluțiile de securitate din portofoliu, precum și detalii despre modul în care acestea răspund provocărilor de securitate cibernetică și principiilor de sustenabilitate pe termen lung.