Transport/Travel — June 15, 2023 at 7:28 pm

Procesul de administrare a flotelor poate fi simplificat

by

Manager Flota, platforma de administrare a flotelor de transport alternativ, a pornit de la ideea lansării unei platforme prin care mare parte din procesul de administrare a flotelor să fie simplificat.

Gestionarea șoferilor, plățile săptămânale, contractele de închiriere mașini și realizarea rapoartelor sunt primele beneficii pe care le aduce unei flote. Printre principalele avantaje ale acestei platforme se numără: administrarea a peste 90% din sarcinile flotei, automatizarea proceselor de calcul și reducea costurilor de administrare cu cel puțin 50%.

manager-flota-dashboardPe scurt, platforma reușește să elimine peste 32 de ore de muncă dintr-o lună și să le transforme în doar câteva zeci de secunde de muncă săptămânală. Manager Flotă calculează automat comisioanele și cheltuielile salariale pentru fiecare șofer în parte.

Manager Flotă îți pune la dispoziție toate uneltele necesare pentru a fi tot timpul în controlul afacerii tale. Acum nu mai e nevoie să introduci toate datele manual pentru a afla câți bani le datorezi șoferilor în fiecare săptămâna și chiar mai mult de atât, ai o evidență a șoferilor, a mașinilor închiriate și a contractelor de muncă. Platforma îți oferă acces rapid la rapoarte detaliate pentru fiecare șofer din flota ta. Aceste rapoarte includ informații despre veniturile brute și nete, comisioane, salarii și profit, astfel încât poți urmări performanța fiecărui șofer în parte și să iei decizii bazate pe date concrete.

Cu Manager Flotă poți genera rapoarte detaliate și personalizate pentru fiecare furnizor cu care colaborezi, inclusiv Uber, Bolt și Splash. Aceste rapoarte îți oferă o vedere de ansamblu asupra veniturilor brute și nete, comisioanelor și profitului pe fiecare platformă în parte, astfel încât să poți optimiza eficient gestionarea afacerii tale.