Securitate — June 15, 2023 at 7:50 pm

Flowe alege soluțiile antifraudă dezvoltate de Cleafy

by

Cleafy a devenit oficial furnizorul soluțiilor de gestionare a fraudelor pentru Flowe. Deținută de Banca Mediolanum, Flowe este o companie Bcorp and Benefit, un cont de plată complet digital și inovator care gestionează astăzi peste 600.000 de clienți.

CleafyMisiunea lor este de a face viața oamenilor mai ușoară, oferind produse financiare inteligente, simple și transparente, bazate pe soluții durabile. În acest scop, banca digitală a fost în căutarea unei soluții de top pentru managementul fraudei care să poată garanta o eficiență operațională ridicată, vizibilitate completă și un răspuns rapid la serviciul bancar mobil.

În plus, Flowe trebuia să se bazeze pe o soluție agilă care să poată fi integrată cu ușurință cu ecosistemul tehnologic intern și să asigure o flexibilitate completă în dezvoltarea produselor.

Prin adoptarea algoritmilor de detectare și a mecanismelor de răspuns Cleafy, furnizate prin tehnologia de calcul puternică și sigură a Google Cloud, banca merge în direcția bună pentru a deveni unul dintre cele mai sigure SaaS bancare digitale din lume.

Soluţiile Cleafy sunt aduse în România de compania SolvIT Networks.