MANAGEMENT — June 15, 2023 at 11:12 am

Veeam o numește pe Kacy Hassack în funcția de Chief People and Culture Officer

by

Veeam® Software, liderul în protecția datelor și recuperarea acestora în urma atacurilor ransomware, a anunțat astăzi numirea lui Kacy Hassack în funcția de Chief People and Culture Officer (CPC). Kacy se alătură echipei Veeam cu rolul de a coordona strategiile și inițiativele legate de oameni, inclusiv atragerea și dezvoltarea talentelor, dezvoltarea leadership-ului, promovarea diversității, echității și incluziunii (DEI) și implicarea angajaților, cu scopul de a ajuta Veeam să devină cel mai potrivit loc pentru a crește și dezvolta cariere și de a permite fiecăruia să aducă în mediul de lucru cea mai bună versiune a sa.

Kacy Hassack, Veeam CPCCariera lui Kacy în domeniul resurselor umane se întinde pe parcursul a mai bine de două decenii. Înainte de a se alătura echipei Veeam, Kacy a ocupat poziții de conducere în organizații globale de tehnologie, precum Indeed, Amazon Web Services, Hewlett Packard și Dell. Cu un accent deosebit pe creșterea și scalarea la nivel global, aceasta a trăit și a muncit în mai multe regiuni, inclusiv SUA, America Centrală și Asia-Pacific, iar cu fiecare poziție asumată, s-a dedicat livrării de soluții orientate spre oameni, care să contribuie la îndeplinirea obiectivelor afacerilor.

„Marile afaceri încep cu oameni extraordinari”, a declarat Kacy Hassack, CPC Veeam. „Veeam a devenit numărul 1 în protecția datelor și recuperarea în urma atacurilor ransomware pentru că au reușit să ofere inovații incredibile orientate către clienți. Oamenii sunt în centrul succesului companiei, iar cultura Veeam reflectă acest lucru. Sunt extrem de entuziasmată să mă alătur echipei Veeam și să colaborez cu echipele din întreaga companie pentru a dezvolta strategii care pun accentul pe valoarea angajaților și pe noi abordări care să le permită oamenilor să își desfășoare activitatea la cel mai înalt nivel.”

„Suntem încântați să o întâmpinăm pe Kacy la Veeam”, a declarat Anand Eswaran, CEO Veeam. „Aceasta aduce cu ea o experiență impresionantă în obținerea celor mai bune rezultate pentru angajați, prin abilitățile sale de business și pasiunea de care oamenii au nevoie. Veeam este liderul global de piață în protecția datelor și recuperarea în urma atacurilor ransomware datorită pasiunii și abilităților echipei noastre incredibile, alcătuită din peste 5.000 de membri. Valorile noastre fundamentale și mediul de lucru incluziv stau la baza călătoriei noastre captivante de creștere. La Veeam, oamenii nu sunt considerați doar o resursă, ci chiar cel mai important activ al nostru.”

Pentru mai multe informații, vizitați www.veeam.com.