MANAGEMENT — June 16, 2023 at 5:55 pm

Schneider Electric îl numește pe Michael Lotfy Gierges în funcția de Executive Vice President al Diviziei Globale Home & Distribution

by

Schneider Electric a anunțat numirea lui Michael Lotfy Gierges în funcția de vicepreședinte executiv al diviziei globale Home & Distribution.

Schneider Electric il numeste pe Michael Lotfy Gierges in functia de Executive Vice President al Diviziei Globale Home & DistributionLucrând la sediul Schneider Electric din SUA, în Boston, Gierges va conduce eforturile Schneider Electric de a susține revoluția Electricity 4.0 în locuințe, prin optimizarea proceslor de electrificare și digitalizare. Având în vedere că locuințele produc 20% din emisiile de gaze cu efect de seră, echipele Schneider Home & Distribution din întreaga lume se concentrează pe furnizarea de soluții inovatoare de management al energiei la domiciliu pentru a încerca să creeze un viitor fără emisii de carbon.

Gierges s-a alăturat companiei ca vicepreședinte senior al Power Products în America de Nord și Centrală în urmă cu puțin peste un an, fiind cel mai tânăr director al Schneider Electric care conduce o divizie globală de business. El îi va raporta lui Olivier Blum, Executive Vice President of Energy Management.

Sub conducerea lui Gierges, divizia Home & Distribution va valorifica inovația Schneider Electric pentru a oferi proprietarilor și chiriașilor posibilitatea de a-și face casele eficiente, rezistente și sustenabile. În parteneriat strâns cu distribuitori, retailers, electricieni, constructori de case și designeri de interior, Gierges va conduce divizia Home and Distribution pentru a aduce soluțiile Schneider Electric clienților finali.

„Pe măsură ce casele evoluează, la fel trebuie să evolueze și tehnologia care stă la baza acestora. Ne dorim să creăm case care să fie adaptate pentru era Electricity 4.0, să fie net-zero, folosind soluțiile noastre sigure, adaptate pentru viitor și scalabile”, a spus Gierges. „Casele trebuie adaptate la activitățile, nevoile și preferințele locatarilor, reducând în același timp impactul asupra planetei. Dorim să dăm puterea clienților noștri să-și creeze casa viitorului, astăzi – o casă eficientă, rezistentă și mai sustenabilă.”

Gierges aduce peste 20 de ani de experiență profesională în această nouă poziție. În rolul său anterior, a fost vicepreședinte senior al Power Products pentru Hub-ul nord-american, unde a supravegheat creșterea de două cifre a vânzărilor a portofoliului unității de afaceri și a lansat cinci produse inovatoare pentru industria electrică. În plus, Gierges a jucat un rol esențial în conducerea inițiativelor DE&I pentru divizia Schneider Electric Power Products.