Financiar-Bancar — June 16, 2023 at 12:16 pm

Ultra, un plan financiar premium și un card placat cu platină

by

Ultra hi-resRevolut lansează azi Ultra, plan financiar cu caracteristicile card de membru, plan care vine cu o serie de avantaje:

• acces la peste 1.400 de lounge-uri în aeroporturi din toată lumea, inclusiv la servicii conexe (restaurant);

• asigurare pentru anularea din orice motiv. Indiferent de motivul anulării unei călătorii, clienții Ultra pot primi înapoi banii pentru zboruri, biletele de tren, cazarea sau biletele la evenimente diverse, în valoare de până la 5.000 de lire sterline (se aplică termeni și condiții);

• asigurarea medicală de urgență, acoperirea pentru probleme stomatologice, acoperirea pentru sporturi de iarnă;

• asigurarea de exces pentru închirierea de vehicule auto, pentru bagaje pierdute sau deteriorate, pentru zboruri întârziate (se aplică termeni și condiții).

În plus, utilizatorii Ultra vor beneficia de cashback de 10% la cazările rezervate cu Revolut Sejururi (funcția de rezervare cazări inclusă în aplicație) și se vor bucura de acces nelimitat la schimbul valutar în 30 de monede, precum și de o limită de retragere de numerar de 2.000 lire sterline sau euro pe lună.

Indiferent unde s-ar afla pe glob, utilizatorul Ultra va putea să aibă acces fără niciun cost suplimentar la toate aceste servicii.

De asemenea, clienții Ultra pot transfera fonduri, schimba bani sau face plăți fără niciun cost, indiferent de sumă, inclusiv de vineri până luni.