NEWS — June 19, 2023 at 5:00 pm

Teads oferă măsurarea atenției, disponibilă și în România

by

Teads anunță că soluția de măsurare a nivelului de atenție față de reclame este disponibilă în platforma de media buying Teads Ads Manager la nivel global, inclusiv în țările din regiune CEE.

Teads Ads ManagerOdată cu această integrare, Teads devine platforma care integrează în mod nativ soluția de măsurare a atenției Lumen, oferind clienților posibilitatea să măsoare nivelul de atenție față de reclame în aceeași manieră în care au acces la metricii de viewability.

Teads a descoperit că publisherii premium obțin o performanță superioară în ceea ce privește nivelul de atenție al consumatorilor: reclamele de calitate rulate de Teads beneficiază de un nivel al atenției de cel puțin trei ori mai mare decât reclamele rulate pe Facebook, conform unor surse de măsurare multiple.

Teads, The Global Media Platform, este o platformă premium care conectează advertiserii și agențiile de publicitate cu cei mai importanți publisheri la nivel global, ajungând la o audiență de aproape 1.9 miliarde de oameni în fiecare lună.