Networking — June 21, 2023 at 4:31 pm

ATEN PresentONTM VP2021 a câștigat premiul Best of Show Runners-up la Interop 2023

by

ATEN International, lider mondial în soluții de conectivitate AV/IT și sisteme complete de administrare, a participat la Interop Tokyo 2023 prin intermediul filialei ATEN Japan Co. Ltd. pentru a-și prezenta soluțiile și produsele de ultimă generație. La finalul primei zile, Switch-ul de prezentare wireless 4K PresentONTM cu vizualizare cvadruplă (VP2021) a fost distins cu premiul Interop 2023 Best of Show Runners-up Award la categoria Enterprise & Cloud (Dispozitive Enterprise).

ATEN_12-VP2021_rich_contentATEN PresentON™ VP2021 este o soluție pentru creare de conferințe proprii, implicând BYOD wireless și permițând oricui, inclusiv vizitatorilor, să partajeze cu ușurință conținut de pe un laptop sau de pe un dispozitiv mobil, astfel încât participanții să colaboreze în mod activ pentru fluxuri de lucru îmbunătățite și eficiente.

ATEN_02-VP2021_rich_content_icon_enEchipamentul premiat dispune de o funcție de vizualizare multiplă, partajare wireless BYOD, ieșire audio, conectivitate USB touch back pentru touch screen-uri și PoE ce ușurează instalarea, este compatibil cu toate platformele de operare majore, inclusiv Windows, macOS și Android, prin intermediul aplicației dedicate ATEN Wireless Presentation Switch și este compatibil cu Airplay, Google Cast și Chrome, totul pentru o mai bună colaborare. VP2021 permite unui număr de maxim 8 participanți să se alăture ședinței de la distanță prin intermediul conexiunii wireless și până la 20 de participanți prin conexiune LAN aflați în aceeași rețea.

Caracteristicile unice ale modelului VP2021 includ:
• Funcția de vizualizare multiplă permite colaborare agregată între mai multe părți.
• USB touch back permite operarea unei prezentări direct de pe un ecran tactil sau cu ajutorul unui mouse conectat.
• Mod de moderare prin intermediul căruia moderatorul poate gestiona și controla starea de conectare și permisiune de afișare a membrilor participanți.
• Partajarea rapidă a conținutului cu până la patru surse ce pot fi afișate în format ecran complet / ecran alăturat sau în format de vizualizare quad-view, iar atunci când este activată proiecția automată a aspectului, acesta poate fi schimbat automat ori de câte ori este detectat un nou semnal.
• Permite utilizarea instrumentelor de colaborare: captură de ecran, adnotare, tablă interactivă digitală pentru a duce conferințele video și experiențele de învățare digitală la un alt nivel.
• Aplicația ATEN Presentation App permite participanților de la distanță să vizualizeze prezentările de pe propriul ecran.
• Interfață Web GUI pentru controlul și configurarea echipamentului.
• Suportă conectivitatea Power over Ethernet (PoE) pentru o instalare mai ușoară, eliminând necesitatea unui adaptor de alimentare suplimentar.
• Funcția de extracție audio HDMI permite integrarea ușoară cu amplificatoare audio sau sisteme audio de mixaj.

ATEN_Diagram_Large_Line_VP2021Datorită funcțiilor implementate, echipamentul este potrivit atât pentru spațiile de întâlnire, cât și pentru spațiile mari de ședințe, oferind flexibilitate pentru utilizarea în cadrul companiilor sau al instituțiilor de învățământ sau de cercetare academică care necesită prezentarea simultană a mai multor surse de informații. Pentru diferite scenarii de utilizare, puteți accesa videoclipul de prezentare disponibil pe Youtube.

Mai multe informații pot fi găsite la adresa https://www.aten.com/global/en/products/professional-audiovideo/presentation-switches/vp2021/