NEWS — June 26, 2023 at 2:43 pm

Aqua Park TISA Spa Resort de la Baile Olanesti, locul unde te vom distra și în această vară

by

Sezonul concediilor a început deja, iar lista destinațiilor de vacanță pentru acest an aduce în prim plan stațiunile balneo. România este pe primul loc în Europa în ceea ce privește resursele minerale și naturale cu calități terapeutice, Băile Olănești fiind o destinație turistică balneară care și-a câștigat o popularitate semnificativă datorită tratamentelor curative oferite, iar în ultima perioadă, datorită varietății activităților disponibile în stațiune.

Anul 2023 se apropie ca și cifră de afaceri în sectorul balnear de 2019, înregistrându-se creșteri constante în ultimii doi ani, conform datelor OPTBR. Orașul Băile Olănești se clasifică pe locul 2 ca număr de înnoptări dintre stațiunile din Județul Vâlcea, după Călimănești.

acqua tisaAqua Park TISA Spa Resort este cea mai mare si mai completa Destinatie Balneara din toata Regiunea Oltenia si printre primele 5 din Romania, datorita numeroaselor facilitati si servicii pe care le pune la dispozitie: Aqua Park, Thermarium, Spa, Fitness, Bistro. De la deschiderea sa in 2016, a primit peste 300.000 de invitati, iar in 2024 se pregateste pentru deschiderea unui hotel de 4* legat de resort.