NEW TECHNOLOGY — June 26, 2023 at 2:51 pm

Binance: colecție de NFT-uri ‘The GOAT’ dedicată lui Cristiano Ronaldo

by

Cristiano Ronaldo și Binance anunță a doua colecție NFT: ForeverCR7: The GOAT. Colecția „Cel mai mare din toate timpurile” (GOAT) va fi disponibilă luni, 3 iulie, drept următorul capitol din parteneriatul multianual dintre Ronaldo și Binance.

Binance CR7ForeverCR7: The GOAT NFT celebrează performanța lui Ronaldo – cel mai mare marcator al tuturor timpurilor: 838 de goluri în carieră, până în prezent.

Colecția de peste 29.000 de NFT-uri creează oportunități pentru fani de a „deține” numerele de goluri și amintiri din momentele care definesc cariera sportivului, combinate cu recompense și avantaje exclusive.

Goluri memorabile precum numărul 806, făcându-l oficial cel mai bun marcator al tuturor timpurilor, sau 649, cel mai bun gol autoproclamat al lui Ronaldo, prin lovitură tip bicicletă, vor fi disponibile acum în formă digitală de colecție.

„Întrucât prima serie a fost cea mai de succes colecție NFT despre atleți din toate timpurile, am vrut să continuăm și să creăm mai multă valoare pentru comunitatea noastră, cu această a doua colecție”, a declarat co-fondatorul Binance și directorul de marketing Yi He. „Această colecție CR7 NFT, realizată de Binance, este o piesă de artă remarcabilă, care nu doar celebrează sportivul GOAT, ci și prezintă un caz de utilizare în lumea reală a modului în care Web 3.0 revoluționează industriile sportului și divertismentului.”

„Este grozav să am ocazia să colaborez din nou cu Binance la acest proiect pentru fanii mei, în special pentru cei care m-au încurajat încă de la primele mele goluri”, a spus Ronaldo. „Crearea acestei colecții și reflectarea momentelor importante ale carierei mele a fost plină de satisfacții și abia aștept să văd răspunsul la colecție și să am șansa de a mă antrena cu câțiva dintre norocoși.”

ForeverCR7: The GOAT NFT va fi lansată în 3 iulie și include lucrări de artă pentru 20 dintre cele mai memorabile goluri ale sale, în patru niveluri de raritate: Super Super Rare (SSR), Super Rare (SR), Rare (R) și Normal (N).

Fanii care au achiziționat CR7 NFT din colecția inaugurală din 2022 nu numai că au acces la acest nou set, dar deținătorii pot fi eligibili pentru a primi cutii misterioase NFT gratuite din prima ediție, precum și ForeverCR7 Box-uri și NFT-uri de mare raritate din cea de-a doua.

Toate colecțiile NFT Cristiano Ronaldo vor fi disponibile exclusiv pe Binance.com.