Networking — June 27, 2023 at 4:14 pm

ELKO anunță camerele Axis de tip dome cu obiectiv varifocal și funcții avansate

by

ELKO Romania, membră a grupului ELKO, unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, soluții IT și electronice de consum din regiune, anunță lansarea camerelor de tip dome cu obiectiv varifocal care oferă o calitate excelentă a imaginii și funcții avansate de analiză bazată pe învățarea profundă.

ELKO AXIS M4215_18lv_grocery_store_01_2304_hi_MediumAxis Communications a anunțat lansarea unor noi dispozitive din seria de camere de tip dome AXIS M42, care sunt prevăzute cu funcții inteligente de analiză bazată pe învățarea profundă la marginea rețelei.

Această serie de camere ideale pentru aplicațiile de supraveghere la interior, a fost extinsă pentru a include camere cu o rezoluție de 2 MP și 8 MP, precum și modele prevăzute cu tehnologie OptimizedIR.

Aceste camere de tip dome dispun de un obiectiv varifocal, oferind un câmp vizual flexibil. Funcțiile de mărire și focalizare la distanță permit înregistrarea de materiale video clare de înaltă rezoluție cu detalii excelente, atunci când este necesar.

Seria de camere dispune de funcția WDR pentru condițiile de iluminare dificile și include modele echipate cu tehnologiile Lightfinder și OptimizedIR, care asigură imagini color clare la lumină de intensitate scăzută și detalii excelente în condiții de întuneric deplin.

Noul model rentabil de 2 MP asigură cel mai redus consum de lățime de bandă, iar modelul de 8 MP oferă cel mai înalt nivel de detalii și imagini clare atunci când este necesar. În plus, această serie include un model cu rezoluție de 4 MP care este ideal pentru aplicațiile de supraveghere generală.

Modelul de camere cu obiectiv varifocal dispune de o unitate de procesare cu învățare profundă și include funcții avansate de analiză bazate pe învățarea aprofundată la marginea rețelei.

Deoarece aplicația AXIS Object Analytics include o funcție de contorizare a timpului petrecut într-o anumită zonă (beta), dispozitivele pot urmări dacă un obiect staționează într-o zonă predefinită pe o perioadă mai lungă decât cea definită de utilizator, de exemplu, pentru a detecta persoanele care petrec prea mult timp în zona respectivă.

În plus, portul HDMI și aplicația AXIS Face Detector fac posibilă afișarea de materiale video și detectarea chipurilor umane în timp real, pe un monitor de vizualizare publică, pentru a ajuta la descurajarea furturilor. De asemenea, aceste camere de tip dome susțin conectivitatea audio sau I/O cu ajutorul seriei AXIS T61.

Caracteristicile principale includ:
• Calitate excelentă a imaginii, la o rezoluție de până la 4K;
• Obiectiv varifocal, cu control de la distanță al funcției de zoom și focalizare;
• Funcție WDR și versiuni cu OptimizedIR;
• Sistem de analiză cu învățare profundă;
• Ieșire HDMI pentru monitoare publice.

Aceste camere de tip dome cu obiectiv varifocal, compacte și flexibile, asigură o instalare flexibilă și discretă. Datorită gamei largi de accesorii aferente, camerele pot fi instalate aproape oriunde, ceea ce le recomandă ca fiind ideale pentru orice locație care necesită o monitorizare discretă. Mai mult, aplicația Axis Edge Vault oferă o platformă de securitate cibernetică pe bază de hardware, care protejează dispozitivul.

Aflați informații despre seria de camere de tip dome AXIS M42. Specialiștii ELKO Romania vă stau la dispoziție pentru a afla mai multe informații despre soluțiile de securitate din portofoliu, precum și detalii despre modul în care acestea răspund provocărilor de securitate cibernetică și principiilor de sustenabilitate pe termen lung.