NEWS — June 27, 2023 at 7:42 pm

NRB va furniza servicii de dezvoltare și operațiuni IT (DevOps) pentru ECDC

by

Programmers at work concept using devops software development practices - vector Uni Systems (contractant principal), în consorțiu cu Network Research Belgium (NRB), va furniza servicii de dezvoltare și operațiuni IT (DevOps) pentru a rula, opera și gestionai aplicațiile IT ale ECDC, permițând ECDC să își îndeplinească mandatul și să asigure continuitatea activității.

Contractul-cadru de servicii este evaluat la 61 de milioane de euro, are o durată maximă de 8 ani și va permite ECDC să își îndeplinească obiectivele. Contractul cuprinde:

– întreținerea și dezvoltarea a peste 30 de soluții IT personalizate, precum și implementarea de noi aplicații de afaceri.
– eficientizarea și asigurarea disponibilității serviciilor IT, atât interne cât și externe, inclusiv a locului de muncă digital.
– securitatea sistemelor și a datelor.

Nikos Psimogiannos, Director Executiv al Consiliului de Administrație, International Business Unit la Uni Systems, a declarat: „Suntem onorați să colaborăm și să contribuim la activitatea crucială a ECDC în protejarea sănătății publice din Europa. Echipa noastră se angajează să ofere servicii și asistență de cea mai înaltă calitate, folosindu-se de vasta noastră expertiză în domeniul afacerilor și al tehnologiei pentru a contribui la misiunea și mandatul important al ECDC.”

Centrul European de Prevenire și Control al Bolilor (ECDC) este agenția UE care are ca obiectiv consolidarea apărării Europei împotriva bolilor infecțioase. Misiunea sa este de a identifica, evalua și comunica amenințările actuale și emergente la adresa sănătății umane reprezentate de bolile infecțioase.