Internet/Telecom — June 27, 2023 at 4:01 pm

Redmi 12 disponibil în România

by

Xiaomi a anunțat astăzi disponibilitatea în România a celui mai nou smartphone entry-level din portofoliul său, Redmi 12, care aduce specificații de top, experiențe de divertisment excelente și un sistem de operare fluid, toate acestea la un preț de 849 lei.

Redmi12_HorizontalRedmi 12 asigură o experiență de utilizare foarte bună. Are doar 8.17 mm grosime, spate de sticlă premium și un design nou al modulului de camere, oferind atât un look atrăgător, cât și un grip confortabil. Datorită certificării IP53, Redmi 12 este rezistent la praf și stropire.

Pentru a duce experiența de utilizare și mai departe, este dotat cu port de încărcare rapidă Type-C de 18W și jack pentru căști de 3.5 mm. Disponibil în două variante de culoare – Midnight Black și Sky Blue – Redmi 12 va atrage toate privirile.

Redmi 12 are un ecran fluid, FHD+ DotDisplay de 6.79”, cu o rată de refresh Adaptive Sync la 90 Hz. Acest display cu o rezoluție de 2460×1080 este și cel mai mare de până acum din seriile Redmi, oferind experiențe de vizualizare îmbunătățite, indiferent de conținut. Telefonul are și certificare SGS Low Blue Light și funcție Reading mode 3.0 pentru ca utilizatorii să îl poată folosi pentru perioade îndelungate, fără a-și obosii ochii.

Sistemul triplu de camere al Redmi 12 are o principală de 50 MP care surprinde detaliile cu claritate și precizie. Setup-ul este completat de o cameră ultra-wide de 8 MP și o cameră macro de 2 MP. Mai mult decât atât, Redmi 12 are integrate și filtrele speciale filmCamera, care duc experiența de fotografiere la un nivel mai înalt, datorită preciziei nivelului de pixeli și a posibilității de previzualizare în timp real.

Alimentat de un procesor puternic, MediaTek Helio G88, Redmi 12 are un CPU ce asigură viteze de până la 2.0 GHz prin extinderea memoriei, oferindu-le utilizatorilor oportunități nelimitate. De asemenea, spațiul de stocare poate fi extins la dimensiuni impresionante de până la 1 TB. Bateria de 5.000 mAh elimină toate anxietățile conexe descărcării, rezistând 23 de zile în standby, 133 de ore în timpul ascultării muzicii preferate, 26 de ore pentru a citi online și 16 ore pentru a urmări conținut video.

Redmi 12 are senzor de amprentă pe lateral și asigură o deblocare rapidă și eficientă. Telefonul poate fi folosit și ca telecomandă IR pentru a controla alte dispozitive din locuință. Redmi 12 este echipat și cu un difuzor puternic pentru experiențe auditive captivante.

Redmi 12 este disponibil în România în varianta de stocare de 4GB+128GB având prețul de vânzare de 849 lei. Cei care vor comanda telefonul în perioada 27 iunie – 9 iulie vor beneficia și de un voucher cadou, în valoare de 50 de lei, în limita stocului disponibil. Telefonul va fi disponibil la următorii parteneri oficiali Xiaomi România: Mi-Home.ro, eMAG și Flanco.