Data Center / Storage — June 28, 2023 at 3:27 pm

Synology a lansat NAS-ul entry level DS223j cu două bay-uri

by

Synology a anunțat astăzi lansarea modelului DiskStation DS223j cu 2 bay-uri, cel mai recent sistem din seria J, conceput pentru a satisface nevoile utilizatorilor casnici sau celor care lucrează în companii mici.

f-DS223j_right-45-addFolosind sistemul de operare DiskStation Manager (DSM), DS223j oferă o serie de opțiuni și aplicații pentru stocarea și gestionarea zilnică a datelor, inclusiv sincronizarea și partajarea fișierelor, backup și supraveghere video.

„DS223j este un NAS excelent pentru mediile mici, fie că este vorba de biroul de acasă sau cel al unei companii mici”, a declarat Michael Wang, Product Manager la Synology Inc. „Cu DS223j, clienții primesc un hardware eficient din punct de vedere energetic, împreună cu toate instrumentele de management și protecție a datelor de care vor avea nevoie pentru a-și gestiona eficient fișierele.”

Creați un cloud privat
DS223j suportă până la 36 TB de stocare brută, ceea ce îl face o opțiune eficientă pentru echipele mici care își consolidează datele pe o singură platformă. Acesta este alimentat de sistemul de operare DSM, care include o multitudine de aplicații de backup, partajare de fișiere și sincronizare, utilizate pentru a îmbunătăți munca și colaborarea la distanță.

Fișierele pot fi gestionate în siguranță, oricând și oriunde, folosind accesul între dispozitive, iar cu aplicația Synology Photos inclusă, utilizatorii pot face copii de rezervă, partaja și organiza fotografiile folosind instrumente de gestionare inteligente. În comparație cu predecesorii săi, DS223j poate face față unor sarcini mai solicitante și unui număr mai mare de utilizatori simultani. Indexarea fișierelor este cu peste 180% mai rapidă în Synology Drive, iar indexarea imaginior este cu peste 200% mai rapidă în Synology Photos.

f-DS223j_frontOdată cu lansarea noului DSM 7.2, DS223j va fi primul NAS Synology din seria J care va suporta sistemul de fișiere Btrfs. Acest lucru permite auto-repararea fișierelor pentru a atenua corupția datelor, precum și funcția de Snapshot Replication.
Aflați mai multe despre gestionarea fișierelor

Păstrați fișierele sincronizate
Synology Drive permite utilizatorilor să partajeze și să sincronizeze cu ușurință fișiere pe PC-urile, Mac-urile și dispozitivele mobile de oriunde din lume, ajutând echipele răspândite pe diferite fusuri orare să se asigure că fluxul de lucru rămâne fluid și productiv.

DS223j se poate integra cu furnizorii de servicii de cloud public, cum ar fi Google Drive, Dropbox și Microsoft OneDrive, permițând utilizatorilor să salveze fișiere către și de pe unități cloud de la terți.

Aflați mai multe despre Synology Drive

Protejați-vă casa și biroul
De încredere pentru 500.000 de site-uri din întreaga lume, Synology Surveillance Station vă ajută să vă monitorizați locuința sau biroul. Cu suport pentru peste 8.300 de camere IP, instrumentele atent concepute ale Surveillance Station permit utilizatorilor să monitorizeze eficient fluxurile video, să detecteze evenimentele de securitate și să analizeze imaginile.

DS223j poate fi utilizat pentru a monitoriza până la 12 camere IP, iar cu ajutorul C2 Surveillance, utilizatorii pot cripta, arhiva și salva cu ușurință în cloud imaginile de supraveghere, dacă este necesar.

Aflați mai multe despre Surveillance Station

Disponibilitate
DS223j este disponibil de astăzi la partenerii și distribuitorii Synology. Pentru informații mai detaliate, vizitați https://www.synology.com/products/DS223j