MANAGEMENT — July 3, 2023 at 8:25 am

Milestone Systems numește noul Chief Revenue Officer

by

Milestone Systems, principalul furnizor de software de video management, l-a numit pe Morten Illum ca noul Chief Revenue Officer (CRO).

mortenNoul CRO aduce o experiență vastă și un istoric solid în vânzări. Morten Illum este alegerea potrivită pentru a stimula creșterea veniturilor, pentru a crea parteneriate strategice și pentru a construi echipe de vânzări performante. În ultimii opt ani, Morten Illum a impulsionat creșterea HPE Aruba, o companie Hewlett Packard Enterprise, dublând veniturile în cinci ani.

„Sunt foarte încântat să îi urez bun venit lui Morten Illum la Milestone Systems ca noul CRO. Numirea reprezintă o consolidare semnificativă a companiei noastre”, a declarat Thomas Jensen, CEO al Milestone Systems. „Morten are puternice abilități de vânzări pe canal și va continua să aducă companiei noastre experiența pe care a dobândit-o în roluri de conducere în organizații internaționale. Cunoștințele sale profunde de IT, istoricul dovedit în dezvoltarea vânzărilor și crearea structurii potrivite pentru scalabilitate vor juca un rol important în transformarea continuă a afacerii Milestone. În plus, Morten este un lider excelent, cu valorile potrivite și se potrivește perfect cu filosofia noastră de a primi oamenii. Aștept cu nerăbdare să lucrez cu Morten pentru a stimula creșterea și succesul Milestone”, spune Thomas Jensen.

„Sunt foarte încântat de viitoarea mea poziție de Chief Revenue Officer la Milestone”, explică Morten Illum. „De-a lungul carierei mele, am experimentat direct puterea de transformare a tehnologiei și cred cu adevărat că Milestone Systems are un potențial extraordinar. Software-ul de management video combinat cu inteligența artificială oferă posibilități infinite de a beneficia oamenii, climatul, afacerile și societatea. Sunt încântat să cunosc angajații, partenerii și utilizatorii finali Milestone care fac din companie ceea ce este.”

Morten Illum se va alătura Milestone Systems în calitate de Chief Revenue Officer pe 1 august 2023.