Energie&Utilitati — July 4, 2023 at 2:28 pm

Schneider Electric prezintă prizele de încărcare USB A+C din noua gamă Sedna Design & Elements

by

Schneider Electric prezintă prizele de încărcare USB A+C din gama lansată recent, Sedna Design & Elements. Aceste prize răspund nevoilor utilizatorilor care sunt în căutarea unor soluții de încărcare a dispozitivelor mobile pe care le utilizează cel mai frecvent, cu un simplu cablu USB, fără să mai aibă nevoie de adaptoare.

Schneider ElectricGama Sedna Design & Elements este inspirată din tendințele moderne în materie de design interior, oferind o colecție de prize de încărcare USB elegante, care completează orice încăpere în care sunt montate.

Cu atenția acordată detaliilor și calității produselor, Schneider Electric a combinat nuanțe, texturi și funcții pentru a crea o gamă de încărcătoare care alimentează rapid câte două dispositive și se remarcă prin caracteristicile estetice.

Beneficiile cheie ale încărcătoarelor USB A+C din gama Sedna Design & Elements includ:

• Design elegant și versatil: încărcătoarele USB Sedna Design & Elements au un design minimalist și contemporan și se integrează perfect în orice mediu, fie că este vorba de case, birouri, hoteluri sau spații publice.

• Porturi USB duble: Gama Sedna Design & Elements include prize cu două porturi USB, permițând utilizatorilor să încarce mai multe dispozitive simultan. Fie că este vorba de smartphone-uri, tablete sau alte gadget-uri, Sedna Design & Elements asigură o modalitate de încărcare eficientă, doar cu cablurile USB ale dispozitivelor, fără a mai fi nevoie de adaptoare.

• Tehnologie de încărcare rapidă: Schneider Electric a creat această gama în raport cu nevoia de viteză, atunci când vine vorba de încărcarea dispozitivelor. Sedna Design & Elements încorporează tehnologia avansată de încărcare rapidă, astfel încât utilizatorii să nu petreacă prea mult timp cu încărcarea dispozitivelor mobile – fie că este vorba despre un telefon, fie că este vorba despre o tabletă.

• Caracteristici de siguranță îmbunătățite: Siguranța este o prioritate de top la Schneider Electric. Încărcătoarele USB Sedna Design & Elements sunt proiectate cu multiple mecanisme de siguranță încorporate, inclusiv protecție la supracurent, protecție la supratensiune și protecție la scurtcircuit. Aceste caracteristici garantează siguranța dispozitivelor și a utilizatorilor.

• Instalare ușoară: Procesul de instalare este ușor de realizat, astfel încât prizele de încărcare Sedna Design & Elements pot fi încorporate fără efort în orice spațiu.

Sedna Design & Elements include produse realizate într-o multitudine de culori și texturi naturale cu aspect de lemn, piatră, metal și sticlă ce oferă finisaje elegante la prețuri accesibile. Concepută atât pentru arhitecți și specialiști din domeniul Home&Deco, dar și pentru pasionații de design interior, gama este disponibilă în două versiuni – Design & Elements.