Internet/Telecom — July 5, 2023 at 3:40 pm

realme a lansat modelul C53 cu cameră foto de 50MP și încărcare la 33W

by

Imagine1

 

 

 

 

 

 

 

 

realme, compania producătoare de telefoane și produse AIoT cu cea mai rapidă creștere din lume, a anunțat lansarea modelului C53. Telefonul este primul din segment cu încărcare la 33W, poate avea până la 12GB memorie RAM virtuală și 128GB de stocare. Într-o gamă de preț accesibilă, realme C53 oferă și o cameră foto de 50MP, dar și o carcasă subțire de doar 7.49mm.

Cu peste 4 milioane de utilizatori în Europa, seria realme C și-a câștigat o bună reputație în ceea ce privește camera foto, spațiul de stocare, încărcarea rapidă și designul. Ca început al actualizărilor strategice ale seriei C, realme C55 este în prezent cel mai bine vândut telefon realme în Europa. Nou lansatul C53 duce mai departe ștafeta, redefinind încă o dată ceea ce poate fi un telefon entry level.

Imagine2

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru a avea o experiență zilnic cât mai bună cu telefonul, realme C53 își propune să pună capăt erei în care telefoanele se încarcă lent, oferind prima încărcare SUPERVOOC de 33W din segment, care necesită doar 31 de minute pentru a se încărca la 50%. În comparație cu încărcarea anterioară de 10W, C53 și-a mărit considerabil viteza de încărcare cu 100%. Cu o baterie masivă de 5000mAh, C53 oferă o performanță de încărcare fără griji pentru a îmbunătăți experiența zilnică a utilizatorului.

Imagine3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

realme C53 folosește o platformă Unisoc T612 formată dintr-un procesor octa core, 6GB memorie RAM ce poate fi extinsă virtual până la 12GB RAM și 128GB de stocare internă. De asemenea, telefonul oferă cea mai mare capacitate de stocare din acest segment de preț. În plus, C53 suportă doua cartele Nano SIM și un card microSD de până la 2TB.

Imagine4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

În ceea ce privește camera foto, realme C53 dispune de un modul de 50MP cu deschidere f/1.8 și o lentilă cu 5 elemente, alături de un senzor Black and White cu deschidere f/3.0. Camera selfie integrată este o unitate de 8MP menită să ofere utilizatorilor portrete în stilul lor preferat cu o gamă largă de funcții.

Imagine5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ecranul generos de 6,74″ cu rată de refresh la 90Hz și o luminozitate maximă de 450 de nits  are o crestătură mini-drop în partea superioară, ceea ce duce la o experiență de vizionare mai confortabilă. realme a realizat de această dată prima sa Mini Capsulă Android pe realme C53, care se adaptează inteligent la ecran și se înfășoară în jurul camerei frontale pentru notificări. Capsula poate afișa diferite culori care semnifică anumite stări sau funcții, cum ar fi autonomia. realme a confirmat că Mini Capsule va fi disponibilă pentru toate produsele din seria C în acest an.

Imagine6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Imagine7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prin optimizarea continuă a structurii sale interne, realme C53 își propune să devină cel mai bine conceput smartphone entry-level cu cel mai subțire corp de doar 7,49 mm. În ceea ce privește partea din spate a lui realme C53, acesta este realizat cu un design shiny disponibil în culorile Champion Gold și Mighty Black. Textura cu linii aurii și efectul de lumină aurie de pe spate seamănă cu panglica aurie și lumina reflectoarelor.

Imagine8

 

 

 

 

 

 

 

 

 

În plus, realme C53 este echipat cu un difuzor UltraBoom, senzor de amprentă rapid pe partea laterală și NFC multifuncțional. Pentru a le oferi utilizatorilor o experiență de utilizare de lungă durată, realme C53 aderă la teste riguroase pentru a aduce o calitate de nivel de flagship.

realme C53 este disponibil la eMAG