Financiar-Bancar — July 6, 2023 at 9:14 am

NBG a modernizat rețeaua de carduri bancare a Băncii Naționale din Grecia

by

INFORM, în colaborare cu Banca Națională a Greciei, a lansat la finele anului trecut noile carduri de plastic (debit, credit și preplătite) reproiectate, introducând astfel pe piață un nou nivel în designul cardurilor.

ezgif.com-gif-maker-3INFORM a lucrat cu banca timp de peste un an pentru a asista și a realiza producția noilor carduri.

Noile carduri NBG sunt minimaliste, dar creative în abordarea lor, concentrându-se pe clădirea istorică impunătoare a băncii din centrul Atenei, care a fost evidențiată de mai multe tehnici avansate, cum ar fi hololam, iriodin și structura înaltă.

Designul cardurilor, deși modern, utilizează o abordare monocromatică colorată pentru a face materialele plastice să aibă un aspect modern, rămânând în același timp fidele valorilor și tradiției băncii. Designul cardurilor a fost realizat imaculat, fiind primul model de card care prezintă doar numele deținătorului pe partea din față, oferind un aspect și o senzație extrem de personal și aerisit. Partea din spate, rămâne în orientare orizontală având marcat numărul PAN, data de expirare și alte informații specifice.

Mai mult, noile carduri sunt personalizate folosind cele mai recente metode laser și sunt poziționate pe suporturi de portrete contemporane care se aliniază atât cu noul stil al cardului, cât și cu orientarea designului.


INFORM operează și creează soluții de ultimă oră pentru Instituții Publice, Instituții Financiare, Industria Telecomunicațiilor și Retail, în domenii precum managementul tipăririi, imprimării securizate și transformării digitale.

Tags