Evenimente — July 7, 2023 at 9:26 am

System Innovation România premiată de SAP la conferința regională de la Viena

by

Echipa System Innovation Romania  a revenit de la SAP Partner Summit for SME cu un nou premiu (Highest Revenue in Eastern Europe) și cu o mulțime de informații noi despre planurile SAP. Ediția din 2023 a evenimentului dedicat partenerilor SAP a adus la Viena peste 880 de participanți din 52 de țări. Evenimentul face parte dintr-o serie globală și reprezintă o bună oportunitate pentru partenerii de pretutindeni să exploreze oportunități comune de afaceri și să descopere principalele soluții SAP.

Totodată, SAP recunoaște meritele celor mai implicați și capabili parteneri prin acordarea unor premii bazate pe rezultatele economice ale anului precedent.

SYSTEM-InnovationDezvoltări noi pentru SAP Business One
SAP a subliniat că inovația în afaceri este într-adevăr crucială pentru supraviețuirea în peisajul competitiv de astăzi, iar obiectivul său principal este să ajute companiile să devină inteligente și sustenabile. Dezvoltarea soluțiilor SAP și funcționalităților ce urmează să fie lansate au în vedere acest obiectiv, indiferent dacă sunt on-premises sau în cloud.

SAP Business One rămâne soluția de bază pentru sectorul IMM/SMB (Small and Medium Business) al SAP, iar planurile de dezvoltare și inovare sunt deja conturate pe mai mulți ani. Au fost anunțate pentru perioada următoare noi funcționalități pentru SAP Business One și probabil un nou release major. Noutățile vizează în special interfața web, care va deveni tot mai ergonomică și extinsă funcțional, dar și adăugarea unui nivel superior de inteligență și automatizare prin noi capacități de RPA (Robotic Process Automation).

SAP accentuează conceptul de Intelligent RPA, care combină AI-ul și tehnologia de machine learning. Este de așteptat ca noi roboți software să fie disponibili pentru SAP Business One în perioada următoare.

Un alt focus important pentru SAP este securitatea cibernetică, iar această direcție beneficiază deja de investiții importante. Vor fi disponibile noi unelte pentru securizarea accesului și asigurarea protecției și confidențialității datelor.

Cloud-ul este un aspect central în discursul SAP, însă mai importantă este libertatea clienților de a alege tehnologia și modul de implementare care corespund cel mai bine propriilor obiective de afaceri.

Premiu pentru System Innovation Romania

System Innovation Romania rămâne un partener de bază în regiunea Europa Centrală și de Est. SAP le-a acordat premiul Highest Reveue pentru realizările din 2022, ceea ce ne plasează peste restul partenerilor din clusterul Eastern Europe. A fost un an în care am muncit mult, dar am obținut și rezultate bune.

Compania românească a înregistrat o creștere de 20% a cifrei de afaceri, depășind 2 milioane de euro, veniturile fiind generate în principal de proiectele pe SAP. De altfel, anul trecut am derulat și cel mai mare proiect pe SAP Business One din regiune, la o companie relevantă din piața locală de ”oil and gas”.

La SAP Partner Summit for SME am descoperit oportunități de colaborare cu parteneri SAP din alte țări, precum Polonia.

Totodată, specialiștii System Innovation Romania au înțeles că SAP Business One va beneficia de o infuzie tehnologică importantă în perioada următoare și că va rămâne pe termen lung cea mai bună soluție ERP pentru companiile mici și mijlocii din întreaga Europă.

SAP Partner Summit for SME EMEA Viena 2023 from VISION GLOBAL COMUNICACION on Vimeo.