Foto-Video-Audio — July 10, 2023 at 4:37 pm

Tableta Xiaomi Pad 6 concepută pentru eficiență și divertisment

by

Xiaomi a lansat, la nivel internațional, Xiaomi Pad 6, conceput pentru muncă, dar și pentru a fi un adevărat centru de divertisment. Construit pentru a fi o stație de lucru eficientă pentru profesioniștii de astăzi, Xiaomi Pad 6 dispune de un ecran1 WQHD+ de 11 inchi (2880 x 1800) la 309 ppi, care oferă imagini bine definite și clare.

XiaomiPad6 2În același timp, platforma sa mobilă Snapdragon® 870 asigură performanțe puternice pe tot parcursul zilei de lucru. Eficiența energetică remarcabilă și o baterie mare, de 8840 mAh (typ), permit profesioniștilor să comute rapid între aplicațiile deschise, pentru a răspunde diverselor cerințe de la locul de muncă.

Conceput pentru a crește productivitatea și a realiza mai mult, zi de zi

Dotată cu funcții practice, această tabletă de înaltă performanță este construită pentru a anticipa și a răspunde nevoilor profesioniștilor ce lucrează alert.

XiaomiPad6 1Terminalul reușește acest lucru, prin software-ul MIUI for Pad – o interfață exclusivă de utilizare mobilă, un Xiaomi Smart Pen (aflat la a doua generație) și tastatura Xiaomi Pad 6, 2 care îmbunătățesc productivitatea generală. Xiaomi Smart Pen 2 ușurează luatul notițelor, capturile de ecran sau funcția de desen, pentru a ilustra ideile creative.

XiaomiPad6 5Butoanele utile de pe Xiaomi Smart Pen permit o captură de ecran rapidă sau comutarea fluentă între funcțiile de scriere, pictură și culoare ori de câte ori este necesar, în aplicația Notes. În plus, densitatea mai mare de pixeli a ecranului asigură că dimensiunile mici ale fonturilor sunt mai ușor de citit, astfel încât și mai mult conținut poate fi vizualizat pe afișaj.

Când este folosită cu Xiaomi Pad 6 Keyboard, funcționalitatea tabletei este mult îmbunătățită, iar interfața este personalizabilă, astfel încât utilizatorii să poată crea propriile comenzi rapide. Pentru apelurile video, Xiaomi Pad 6 are o cameră frontală ultra-wide cu funcție FocusFrame care ajustează automat camera pentru a menține utilizatorul clar în mijlocul fotografiei.

Cele patru microfoane ale tabletei captează vocea utilizatorului cu precizie și reduc semnificativ zgomotul de fundal chiar și în locații aglomerate, cum ar fi spațiile deschise de lucru, cafenelele și aeroporturile.

Xiaomi Pad 6 dispune, de asemenea, de o interfață USB 3.2 Gen 1 încorporată, care se conectează la alte dispozitive pentru un transfer rapid de date și acceptă un semnal video de ieșire pentru o rezoluție de până la 4K la 60 Hz, pentru a satisface toate nevoile de lucru multi-tasking.4

Muncă susținută și joacă intensă, într-o tabletă ce rezistă zi și noapte

Pentru divertisment pe rețelele sociale, videoclipuri sau jocuri, Xiaomi Pad 6 este un centru personal de divertisment ultra-portabil, care acceptă Dolby Vision®, cu o experiență vizuală uimitor de vie.

XiaomiPad6 3Tableta prezintă o paletă coloristică DCI-P3 de 99% pentru 1,07 miliarde de culori (conform standardului CIE 2015), pentru imagini luminoase și captivante, iar rata de reîmprospătare a afișajului este de până la 144 Hz5, ce asigură o experiență fluidă de joc. Între timp, Low Blue Light, certificat TÜV Rheinland, asigură ore de vizionare cu o oboseală redusă a ochilor.

XiaomiPad6 6Cu suport pentru Dolby Atmos® și Hi-Res Audio, Xiaomi Pad 6 dispune de o configurație cu patru difuzoare care acoperă o gamă largă de sunet, de la bas puternic la ton înalt, cu o experiență audio excelentă, indiferent dacă sunt ascultate concerte rock live sau opere.

Partenerul slim și elegant pentru fiecare activitate

Pe drumul spre birou, în oraș pentru o întâlnire, într-o călătorie de afaceri sau în avion pentru o vacanță exotică, Xiaomi Pad 6 este însoțitorul ideal în fiecare zi, gata pentru oricând și oriunde este nevoie de lucru.

XiaomiPad6 4Subțire, ușor și rezistent, Xiaomi Pad 6 are un design unibody din aliaj de aluminiu, cu o ramă de 6,51 mm și cântărește doar 490 g, potrivit pentru utilizare oriunde. 6

În plus față de aspectul atrăgător, Xiaomi Pad 6 afișează designul emblematic al Xiaomi 13, ce promovează o imagine profesională și elegantă, în orice situație.

Preț și disponibilitate

Xiaomi Pad 6 este disponibil în trei opțiuni de culoare: Gravity Grey, Gold și Mist Blue. Prețurile la care va fi disponibilă în România noua tabletă vor fi comunicate ulterior, pentru fiecare variantă.