NEWS — July 12, 2023 at 6:47 pm

Modernizarea magazinului Altex din Alexandria s-a încheiat

by

Altex România a finalizat procesul de reamenajare a magazinului din Alexandria, cu o investiție de peste 1 milion de euro. Magazinul se redeschide joi, 13 iulie, iar clienții sunt așteptați să se bucure de o nouă experiență de cumpărături și de ofertele dedicate din perioada 13 – 19 iulie.

Reamenajare_AlexandriaLocuitorii din Alexandria și din împrejurimi vor avea parte de o  experiență de shopping îmbunătățită, un stoc mai mare de produse și multe surprize atât pentru cei mari cât și pentru cei mici.

Cei prezenți în ziua redeschiderii se pot bucura de activități precum face painting, modelare cu baloane, păpuși gigant și divertisment muzical oferit de Ansamblul Junii Gugulani, care vor întreține atmosfera de sărbătoare.

În urma procesului de modernizare și retehnologizare a fost schimbat mobilierul, pardoseala, instalațiile de securitate și cele electrice, dar și sistemul de climatizare. Sistemul tradițional de iluminat a fost înlocuit cu unul de tip LED, care oferă un consum de energie mult mai redus. În plus, au fost introduse displayuri digitale care oferă clienților o experiență de cumpărături mult mai bună.  De asemenea, magazinul este acum dotat cu sistemul de etichetare electronică, care asigură o vizibilitate crescută a prețurilor la raft, dar și o schimbare rapidă și conformă a acestora.