NEWS — July 13, 2023 at 8:53 am

Campus educational Mark Twain în Cosmopolis

by

MARK TWAIN INTERNATIONAL SCHOOLCartierul Cosmopolis din Nordul Capitalei a încheiat un parteneriat cu Mark Twain International School, instituție de învățământ recunoscută la nivel global, pentru deschiderea unui campus educational care va include grădiniță, școală primară, gimnaziu și liceu, astfel încât să acopere toate ciclurile de educație.

Conceptul școlii Mark Twain se concentrează pe furnizarea facilităților necesare dezvoltării armonioase a copiilor. Campusul Mark Twain din cartierul Cosmopolis va dispune de săli de clasă spațioase și luminoase, bibliotecă, centru media, laboratoare de științe, de limbi străine, de IT, pentru activități creative, studio de muzică, săli de arte vizuale și teatru, precum și săli de consiliere, conferințe și ședințe. Clădirile campusului vor include și dormitoare, vestiare, sală de sport, bucătării, cabinet medical și infirmerie.

Spațiile exterioare pentru relaxare, joacă și sport sunt gândite să asigure cele mai performante standarde. Suprafețele generoase cuprind terenuri de fotbal, de baschet, de volei, pistă de atletism, grădini, zone verzi, spații pentru picnic.

Toate clădirile campusului Mark Twain din Cosmopolis vor fi clădiri sustenabile, utilizând panouri solare pentru eficiența energetică, similar proiectului Cosmopolis Plaza, cel mai mare retail park din Nordul Capitalei, care se va deschide în luna octombrie.