NEWS — July 18, 2023 at 11:32 am

CEO Clubs vine în Globalworth Tower

by

Globalworth a semnat un contract de închiriere cu CEO Clubs pentru  spații de birouri într-una dintre clădirile emblematice din București, Globalworth Tower.

Globalworth TowerNoua casă a CEO Clubs  își va primi membrii la etajul 10, într-un spațiu generos de peste 400 mp, începând cu data de 1 septembrie 2023.

Pe lângă evenimentele binecunoscute organizate de club, noul sediu va fi pus la dispoziția exclusivă a membrilor pentru întâlnirile  de afaceri ale acestora.

CEO Clubs, fondat în România acum mai bine de un deceniu, numără în prezent peste 300 de membri și a curatoriat peste 1.000 de CEO și proprietari ai unora dintre cele mai importante companii din țară.

Demonstrând constant valoarea sa pe piața din România, cât și cererea mare pentru platforme de leadership de top, clubul include în prezent entități ca Owners Club, Executives Club și CEO Clubs Transylvania, fiecare organizând întâlniri și activități exclusiviste pentru membri. Toate acestea le oferă liderilor de afaceri oportunitatea să interacționeze și să învețe unii de la ceilalți într-un mediu relaxat, să construiască relații de încredere și să își conducă afacerile bucurându-se de timpul valoros petrecut împreună.