Evenimente — July 19, 2023 at 11:11 am

Microsoft Inspire 2023: prezentări Bing Chat Enterprise, Programul Microsoft AI Cloud Partner și multe altele

by

Microsoft Inspire 2023, conferința anuală dedicată partenerilor companiei, a debutat ieri prezentând modalitățile în care companiile își pot transforma afacerile cu ajutorul tehnologiei Microsoft AI.

Inspire2023_Phase1_OpeGraph_Design -v 1200x630Principalele noutăți de la Microsoft Inspire 2023:
Bing Chat Enterprise – oferă organizațiilor o nouă funcție de chat bazată pe inteligență artificială care asigură protecția datelor comerciale.
Noul program Microsoft AI Cloud Partner: următoarea generație a programului dedicat partenerilor, prin intermediul căruia aceștia pot să valorifice pe deplin tehnologii precum Microsoft AI și Microsoft Cloud. Programul acoperă toate procesele, de la on-boarding, la dezvoltarea competențelor, strategii de go-to-market și co-selling. Partenerii se vor bucura de avantajele oferite de versiunea anterioară a programului, precum și de acces la noi oferte și beneficii specifice inteligenței artificiale.

În plus, compania va prezenta și noutăți din M365, Dynamics 365, Power Platform și Securitate cibernetică. De asemenea, puteți accesa aici prezentări ale reprezentanților companiei și puteți citi blogul oficial Microsoft.