Data Center / Storage — July 24, 2023 at 1:18 pm

Synology anunță disponibilitatea unităţii BeeDrive

by

beedriveSynology anunţă disponibilitatea în România a unităţii BeeDrive, un hub de date compact, ideal pentru back-up și sincronizare de fișiere. BeeDrive nu este doar o simplă unitate externă de stocare a datelor. De fapt, el este un dispozitiv de back-up ce te ajută să gestionezi automat fișierele personale de pe computer, telefon și tabletă simultan. În mai puțin de trei minute, orice utilizator de PC poate începe să își protejeze fișierele cu BeeDrive la viteze de transfer ridicate, asigurând în același timp confidențialitatea completă a datelor.

„Fiecare dintre noi generează astăzi o cantitate de date fără precedent pe diverse dispozitive personale. Camerele mai bune și noile formate foto sau video ne consumă mai repede ca niciodată spațiul de stocare pe telefon sau din cloud. Vitezele de upload nu au prins niciodată din urmă creșterea explozivă a datelor personale, ceea ce face ca stocarea tuturor fișierelor noastre în cloud să fie din ce în ce mai lentă și mai costisitoare, mai ales dacă vrem doar să facem o copie de siguranță sau să arhivăm fișiere vechi în altă parte sau să facem schimb de fișiere între dispozitivele noastre personale.
Acesta este motivul pentru care dorim să oferim o alternativă locală, privată. Cu BeeDrive, sperăm să aducem expertiza Synology în domeniul tehnologiilor de backup la un grup mai mare de utilizatori – mulți dintre ei sunt perfect familiarizați cu calculatoarele, dar nu au nici timpul, nici cunoștințele de rețelistică pentru a găzdui un server care să funcționeze 24/7 doar pentru backup. BeeDrive oferă o opțiuni fără bătăi de cap chiar și pentru actualii utilizatori Synology”, a declarat David Hu – Product Manager Synology.

Costuri reduse și timpi mici de back-up
Odată conectat la un PC, utilizatorii pot selecta fișierele pe care doresc să le protejeze/tină în siguranţă. BeeDrive realizează automat copii de rezervă în timp real pentru toate modificările din acele foldere, oferind un o recuperare mai bună decât copiile de rezervă programate din oră în oră. Fișierele backup sunt stocate pe BeeDrive în același format ca și pe PC. În cazul unei defecțiuni a calculatorului, utilizatorii pot conecta pur și simplu BeeDrive la un alt calculator și își pot accesa imediat fișierele, fără a fi nevoie să instaleze vreun software și să treacă printr-un proces de recuperare care necesită mult timp.

beedrive1BeeDrive operează şi în mod Wi-Fi, realizând copii de siguranță pentru fotografiile și videoclipurile de pe dispozitivele iOS și Android. Astfel, conţinutul aflat pe telefoane și tablete devine şi el protejat.

Depășind limitele lățimii de bandă impuse de furnizorii de servicii de internet sau de cloud, BeeDrive poate fi de 11 ori mai rapid decât backup-ul fișierelor mari în cloud de pe un PC și de șase ori mai rapid decât dacă ați face acest lucru de pe dispozitive mobile.

BeeDrop și two-way sync sporesc productivitatea și transferul de fișiere
Pentru cei care fac multe fotografii cu telefonul și trebuie să le folosească pe un PC atunci când se întorc acasă, funcția BeeDrop le permite să trimită fără fir conținutul de pe telefon către BeeDrive. Fișierele devin imediat accesibile pe PC și nu mai este nevoie să le încărcați și să le descărcați din cloud.

beedrive synologyDe asemenea, atunci când treceți de la calculatorul de la serviciu la cel personal, BeeDrive poate ajuta la sincronizarea fișierelor pe fiecare calculator imediat ce acesta este conectat. Astfel se asigură că toate fișierele sunt întotdeauna actualizate pe calculatorul de pe care lucrați, păstrând în același timp o a doua copie pe BeeDrive.

Disponibilitate
BeeDrive este disponibil în capacități de 1TB și 2TB pentru Windows, iOS și Android prin intermediul partenerilor și distribuitorilor Synology din România.

Varianta cu stocare 1TB poate fi achiziţionată de aici  –  https://www.evomag.ro/componente-pc-gaming-hard-disk-drive-hard-disk-extern/synology-hdd-extern-beedrive-synology-bds70-1t-nas-to-go-10gb-4105593.html