NEWS — July 26, 2023 at 9:38 pm

Noul magazin Altex din Vatra Dornei

by

Altex România continuă să dezvolte rețeaua sa națională de locații fizice și inaugurează primul magazin din orașul turistic Vatra Dornei, județul Suceava.

ADA3763E-5522-4CEE-9859-1A9DBC1B7676Noul magazin, care va fi deschis publicului începând cu 27 iulie, devine cel mai mare centru de tehnologie din Vatra Dornei și împrejurimi, oferind o gamă variată de produse electro-IT și categorii completare, pe o suprafață comercială de peste 1.200 mp.

În perioada 27 iulie – 2 august, clienții vor avea ocazia să beneficieze de oferte speciale la sute de produse în cadrul Altex Vatra Dornei.

„Într-o lume în continuă evoluție, suntem încântați să anunțăm deschiderea primului magazin Altex în Vatra Dornei. Ne-am propus să transformăm experiența comunității din oraș și împrejurimi, oferind tehnologie de ultimă generație la cel mai mic preț. Aducem cele mai noi produse și soluții pentru nevoile clienților noștri,” a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex.

Extinderea lanțului de magazine Altex face parte din strategia de dezvoltare a companiei de a oferi clienților acces rapid și ușor la o gamă largă de produse, la cel mai bun raport calitate-preț dar și la servicii de calitate în beneficiu clientului, precum 2x diferența, livrare în doi oameni sau transport gratuit la comenzile online.