NEWS — July 26, 2023 at 9:42 pm

Samsung Galaxy Z Flip5 și Galaxy Z Fold5 la precomandă la Telekom Romania Mobile

by

Telekom Romania Mobile deschide precomenzile pentru cea de-a cincea generație a smartphone-urilor Galaxy pliabile, Galaxy Z Flip5 și Galaxy Z Fold5, care oferă utilizatorilor experiențe unice, prezentând un design elegant și compact, opțiuni nelimitate și super performanțe.

Clienții interesați pot plasa o precomandă până pe 10 august 2023.

Samsung Galaxy Z Flip5 si Galaxy Z Fold5Modelul Samsung Galaxy Z Flip5, cu o memorie internă de 512 GB, va putea fi precomandat la prețuri începând de la 649 de euro TVA inclus iar Samsung Galaxy Z Fold5 de 512 GB va putea fi cumpărat la prețuri începând de la 1.199 de euro TVA inclus (1 euro = 5 lei).

Oferta este valabilă la abonamentul Nelimitat 19, ce oferă clienților posibilitatea de a se bucura de o experiență mobilă în rețeaua 5G, la portarea unui număr cu abonament din altă rețea. Prețul variază în funcție de abonamentul Nelimitat ales și include, doar pentru perioada precomenzilor, două beneficii: avantaj client de până la 600 de lei, pentru dublarea capacității de stocare și o reducere extra, de până la 750 de lei.