Foto-Video-Audio — July 26, 2023 at 2:04 pm

TCL lansează noua serie P74, un upgrade al gamei TV 4K HDR

by

TCL Electronics, producătorul de top în domeniul tehnologic și locul doi global în universul TV , a anunțat lansarea pe piața europeană a noilor modele de televizoare 4K HDR cu Google TV și Game Master. Oferind performanțe audio-vizuale excepționale și oportunități de divertisment incredibile, seria P74 va fi disponibilă în curând în Europa, cu modele cu diagonala de 85 inchi (din luna august) și 98 inchi (din luna septembrie).

TCL lansează noua serie P74, un upgrade al gamei TV 4K HDRDotate cu Dolby Vision și Dolby Atmos, noile televizoare din seria TCL P74 oferă o experiență cinematografică uimitoare, de înaltă calitate, la rezoluție 4K, oferind imagini dinamice, cu o gamă largă de peste un miliard de culori (Wide Color Gamut), completate de sunet captivant, care permit utilizatorilor să se bucure de o experiență cinematografică autentică chiar în mijlocul sufrageriei.

„Prin integrarea verticală a lanțului de aprovizionare, TCL s-a angajat să ofere experiențe de divertisment captivante, cu imagini uimitoare și interacțiuni inteligente, și mai multor consumatori din lume și din Europa. Suntem mândri să spunem că ultimele noastre upgrade-uri în domeniul TV din 2023 vor consolida poziția de lider a TCL în industria electronicelor de larg consum”, a declarat Shaoyong Zhang, CEO al TCL Electronics.

Experiențe audio-video impresionante cu Dolby Vision și Dolby Atmos
Dolby Vision este o tehnologie avansată care combină o gamă dinamică extinsă (High Dynamic Range / HDR), oferind o paletă largă de culori vibrante pentru a genera o calitate a imaginii ultra clară, vie, cu luminozitate mare și contrast puternic.

Seria TCL P74 acceptă, de asemenea, Dolby Atmos, care aduce sunetele într-un spațiu multidimensional și plasează utilizatorul în mijlocul acțiunii, fie că este vorba despre un turneu sportiv, un film sau un joc video. Utilizatorii se bucură de o claritate incredibilă și un sunet captivant care umple camera, depășind barierele tradiționale și oferind emoție experiențelor de divertisment.

Utilizatorii TCL vor descoperi, de asemenea, o varietate incredibilă de nuanțe intense și ultra-realiste, cu o imagine demnă de un cinematograf, generată de gama largă de culori (Wide Color Gamut / WCG), care reproduce culori cu 30% mai pure și mai bogate decât ecranele LED tradiționale.

Divertisment de calitate pe ecrane mari
În ultimul timp s-a observat o extindere dinamică a universului televizoarelor cu ecrane mari. TCL, prima companie din lume în domeniul televizoarelor cu diagonala de 98 inchi, reflectă această tendință și aduce pe piață modele din seria P74 cu diagonale de 85 de inchi și 98 de inchi. Iubitorii de film se vor bucura de conținutul lor preferat – inclusiv de o gamă largă de conținut 4K HDR – la dimensiuni mai mari și la calitate excepțională, chiar dacă distanța de la care se uită la televizor rămâne neschimbată. Acest tip de conținut de înaltă calitate poate fi găsit astăzi pe servicii de streaming precum Netflix, Disney+,

Amazon Prime Video, Apple TV, HBO MAX și altele, sau în formate fizice pe Blu-Ray, UltraHD sau console de jocuri moderne. Aceste ecrane mari, combinate cu tehnologia Dolby Vision, oferă o experiență de neegalat tuturor iubitorilor de filme și seriale. În plus, performanța ridicată este dublată de o îmbunătățire semnificativă a imaginii, oferind conținut la rezoluție 4K, care transpune utilizatorul chiar în mijlocul acțiunii.

Experiențe de gaming ridicate la un nou nivel
Pentru a satisface atât nevoile jucătorilor ocazionali, cât și a celor pasionați, noua serie TCL P74 este dotată cu Game Master 2.0 (modelul de 85 inchi) sau Game Master Pro 2.0 (modelul de 98 inchi). De asemenea, prin intermediul HDMI 2.1, seria TCL P74 acceptă rezoluții video mai mari, precum și cele mai bune setări automate de imagine, cu latență mai mică, viteze de transmisie mai mari și capacitate optimizată, îmbunătățind semnificativ performanța jocurilor video.

De asemenea, tehnologia ALLM permite consolei de jocuri video sau plăcii grafice a calculatorului să treacă televizorul în mod automat în modul de gaming, pentru un input lag incredibil de redus . Modelele de televizoare cu diagonala de 98 de inchi au o rată de refresh nativă de 144hz VR – cel mai înalt standard din industria TV, oferind un joc mai fluid, fără întreruperi și fără tearing.

În plus, experiența jucătorului este îmbunătățită și mai mult de Game Accelerator de 120 Hz pentru modelele de 85 inchi și Game Accelerator de 240 Hz pentru modelele de 98 inchi, asigurând o performanță Full HD mai clară și mai fluidă în timpul scenelor rapide și pline de acțiune, creând o experiență de joc autentică și stimulantă.

Atmosferă intensă în mijlocul acțiunii
Ecranele cu diagonală mare oferă, de asemenea, o experiență de vizionare incredibilă iubitorilor de sport. Partenerul perfect este noul model din seria TCL P74, cu diagonala de 98 inchi, echipat cu un panou cu o rată de refresh nativă de 144 Hz și tehnologia Motion Clarity Pro. Experiența similară atmosferei de pe stadion oferită de televizoarele cu diagonala de 98 de inchi este completată și de configurația difuzoarelor Onkyo 2.1 cu subwoofer, care oferă o dinamică îmbunătățită a basului și o experiență audio impresionantă. Fanii sportului se pot bucura de meciurile lor preferate singuri sau cu prietenii și familia: ecranele mari, cu diagonala de 98 inchi, sunt o alegere excelentă atât acasă, cât și în zone deschise (precum restaurante), întrucât oferă utilizatorilor o experiență captivantă, similară cu cea din primul rând al unui stadion, indiferent de mediul în care este redat conținutul.

Designul elegant întâlnește funcționalitatea inteligentă
Având un design rafinat, fără margini, cu o bordură metalică subțire pentru a optimiza spațiul ecranului, seria TCL P74 devine un obiect elegant în orice casă. Designul metalic funcțional, elegant și fără margini, permite utilizatorului să se bucure de o imagine mai mare, mai impresionantă, de înaltă calitate.

Seria TCL P74 vine cu cel mai avansat sistem Smart TV de până acum (Google TV cu Asistent Google încorporat), oferind peste 700.000 de filme și seriale de la serviciile de streaming preferate, toate organizate și aduse într-un singur loc, la îndemâna oricărui utilizator. În plus, conținutul preferat poate fi accesat cu ușurință datorită controlului vocal integrat hands-free. Fiind dotate cu difuzoare de înaltă calitate, noile modele permit utilizatorilor să se bucure de o calitate captivantă a sunetului atât prin Dolby Atmos, dar și prin intermediul unei bare de sunet TCL.

Cele mai importante caracteristici ale seriei TCL 85P745:
●    4K HDR
●    Wide Color Gamut
●    Motion Clarity
●    Multi HDR format I Dolby Vision I HDR10+
●    Game Master 2.0
●    120Hz Game Accelerator
●    Dolby Atmos
●    Google TV
●    Hands-free Google Assistant
●    Google Meet
●    Compatibil cuAlexa
●    Netflix, Amazon Prime, Disney+, YouTube și altele
●    Design fără margini

 

Cele mai importante caracteristici ale seriei TCL 98P745:
●    4K HDR
●    Wide Color Gamut
●    144Hz Motion Clarity Pro
●    Multi HDR format I Dolby Vision I Dolby Vision IQ I HDR10+
●    Game Master Pro 2.0
●    HDMI 2.1 ALLM I 144Hz VRR
●    Dolby Atmos
●    Difuzoare Onkyo 2.1 cu subwoofer
●    Google TV
●    Hands-free Google Assistant
●    Google Meet
●    Compatibil cu Alexa
●    Netflix, Amazon Prime, Disney+, YouTube și altele
●    Compatibil cu Apple Airplay 2 &HomeKit
●    Design fără margini
●    Certificare TÜV Rheinland (Low Blue Light + Flicker-Free)

Pentru mai multe detalii despre produsele și tehnologia din spatele TCL, puteți accesa www.tcl.com.